póki co mam modem od bratowej A,ale ostatnio zasiadam się na grze na FB

wczoraj u koleżanki super,Milena zaczepiała Michałka

potem do kuzynki poszłam z dziewczynkami,już za 2 miesiące rodzi,kurcze jak ten czas leci

jeszcze dla tych co nie wiedzą - będę ciocią

Milenie chyba znowu ząb się szykuje bo katar ma okropny,no gilki non stop prawie lecą,ale przezroczyste więc to na pewno ząbek... teraz drugą drzemkę zaczęła lekko po 14
skubana tak już posuwa na czworaka,że wszędzie jej pełno

sorki,że wczoraj filmów nie wrzuciłam,ale u rodziców net zaszalał

to chyba tyle co u mnie
to długo będzie was nawiedzaćogólne tak do drugiego roku życia będzie podobno przychodzić![]()

wow spory Igorek jestMy u lekarza się ważyliśmy i mamy już 11,140kgkolos

wow ładne przeceny,super,że zakupki udanewczoraj bylismy przy okazji na zakupach, w c&a kupilam Tolce sliczna kurteczke za 20 zl przeceniona z 99i komplecik za 17 przecniony z 70
jeste zadowolona
mlody tez cos dostal - to on wybral malej kurtke
![]()

mi siostra A dla Mileny kupiła kurtkę na następną zimę rozmiar 92,przeceniona z 80 na 26 zł

jeszcze nie raz guza sobie nabije,ale fajnie,że próbuje wstawaćMłody próbował sam dzisiaj wstać nie trzymając się niczego-usiadł z jedną noga podgiętą, drugą prostą, potem fik na kolano i bach-wrzask przez chwilę, a potem już się bawił.

i co teraz zrobisz??u mnie byla sasiadka ta co rano przychodzi do Tosi i powiedziala, ze moze jeszcze tylko przychodzic do malej w przyszlym tygodniu, bo wyprowadzaja sie stad![]()
boski jestKrzychulec![]()

i faktycznie bardzo się zmienił

w dzień ma 2 drzemki - 1 to 1,5 godz a 2 to 1,5-3 godz = od 3 do 4,5 godz w dzieńMam pytanko, ile śpią wasze maluchy w ciągu doby, ile drzemek mają w ciągu dnia?
Liwia śpi nadal 2 razy o 11 i 16, ale śpi coraz krócej, zdarza sie, ze 2x po 40 min.
W nocy 11-12 h.
w nocy wychodzi jakieś 10-11 godzin (pobudki są tylko na chwilkę aby się napić)
u nas tak samou nas wiatr mega, na spacer pewniwe nie wyjdziemy
dlatego rano jak szłam po zakupy to mała spała a ja poszłam z Hanią bo chciała

Koroneczka, super avatarek

ja nie miksowałam jedzenia jak już 2 ząbki Milena miałaale jak mamy trochę zmiksować (muszę by mały nadal ma tylko 2 zębulki) to wrzucam warzywa z mięsem i trochę wywaru.

ale się rozpisałam