oj Olis nigdy nie jest sam, a i tak skrzeczy, tak jak Nina mowi chwile sie pobawi to mu sie nudzi, rozloze mu mate czy cos to troche sie zajmie a zaraz juz mnie szuka i najlepiej to na rekach mu jestbo sama nie chce być w sypialni
taaa jest taka choroba filipinska chybamarcz89 napisał/a:
A poza tym to jestem taaaaaaka słaba
Choróbsko bierze cię ?
no to zwolnil, bo byl duzo wiekszy od Oliwka a mysle ze teraz Olis podobnie wazyNasz Alanek w porównaniu do niektórych waszych dzieci wcale nie jest taki mocno duży. Waży raptem 8300g a przecież za tydzień będzie miał 7miesięcy
do takich drastycznych środkó sięgnełam ale zdają egzamin, i niestety jak pukała to ignorowałam a ona szła ładnie spać, dziś nawet nie sprawdziła, a ja jej nie zamknęłam, moze juś sie nauczyła, ze sie nie wychodzi, zobaczymy.Elibell a to zamykacie Elizę na klucz jak zaśnie?i co jak marudzi czy woła to ignorujecie?
Oj nie mam pojęcia .Mnie tak dobrze było przez ten rok czasu jak jej nie było.po co my ten @ mamy?! ehh..
Ojj ja to za każdym razem jak byłam u alergologa to karmie mała a tam są i modzi tatusiowie i różniaste osoby.Kiedyś w galerii jak P jadł coś z KFC .U Gina jak byłam to też w kolejce karmiłam. Hmmm sama już nie wiem gdzie ale w wielu miejscach i wcale się nie krępuję bo uważam to za nic zbereźnego .Ja nie wywalam piersi jako obiektu seksualnego tylko dziecko karmię.pierwszy raz nakarmilam Malego w kawiarni
hehehehehehtaaa jest taka choroba filipinska chybamarcz89 napisał/a:
A poza tym to jestem taaaaaaka słaba
Choróbsko bierze cię ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość