agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lut 2012, 15:53

Dziewczyny, przepraszam że nic nie pisze ale nie mam na nic czasu.
Po prostu jestem padnięta, mam dosyć Kai normalnie,jest tak niedobra że to przechodzi ludzie pojęcie, nic a nic sie nie słucha i już nie wiem jakie kary wymyślać bo ona sobie z tego jaja dosłownie robi i się głupio smieje :ico_zly: no już wysiadam :ico_placzek: :ico_placzek:
A to moja Igula:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 lut 2012, 16:07

agaa sliczniutka Igusia :ico_brawa_01:

ja mam to samo z najstraszym, jest bardzo niedobry ostatnio i nie slucha sie mnie
jak mu zwracam uwage to smieje sie domnie i robi glupie miny
a wystarczy ze M sie odezwie i juz jest inaczej
tez juz nie mam pomyslow na kary dla niego :ico_noniewiem:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lut 2012, 16:28

Beatka- mi to sie normalnie ryczeć chce bo ja sobie z własnym dzieckiem nie potrafie poradzić :ico_placzek: Ja już nie wiem co robić, może ja w ogóle matką nie powinnam być :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

25 lut 2012, 16:44

dziewczyny zazdrosc,zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc,starszaki czuja sie zagrozone,zwracaja wasza uwage jak tylko moga :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Zamiast kar jak dzieciaki maja odpal - przytulcie - powiedzcie,ze kochacie i poproscie o pomoc,bo przeciez sa takimi duzymi madrymi dziecmi - wiem,ze czasem nerwy ponosza ale warto :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lut 2012, 16:56

agaa22, Beatka78, dokładnie tak jak pisze iw_rybka, nie szukajcie kar tylko spróbujcie starszaki jak najwiecej angażować do pomocy przy maluszkach oni sa po prostu zazdrośni o uwagę mamy a nie wiedzą jak inaczej ją na siebie zwrócić

u mnie to działa bardzo dobrze trzymam kciuki za Was i dużo cierpliwości życzę

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 lut 2012, 17:32

agaa ani tak nie mow ze jestes zla mama po prostu czasami cos nas przerasta i nie mozemy sobie ztym poradzic, i jesli to u ciebie zazdrosc to staraj sie na jej wybryki nie reagowac tak jak rybka pisze i angazuj ja wiecej w pomoc tobie

u mnie to nie zazdrosc bo ja mam z nim problem od dluzszego czasu,
a i ja im bardzo duzo tez czasu poswiecam i oby dwaj mi pomagaja duzo,
on poprostu czasami wychodzi z siebie i podobnie jak u Gabi ze w pekolu Emi ma niefajna kolezanke, to Oscar ma w szkole chlopczyka z ciezkim autyzmem ktory sobie Oscara upodobal jako najlepszego kolege i Oscar wszystko od niego papuguje i widzi ze jak tamten cos zle zrobi to nie jest ukarany bo jest chory i wszystko mu wolno
i mi sie wydaje ze Oscar to przyuwazyl i dlatego tak sie zachowuje :ico_noniewiem:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lut 2012, 17:49

U mnie tak jak u Beatki, Kaja nie stala sie nieznosna wraz z urodzeniem malej, ona od kad pamietam taka jest,nigdy sie nie sluchala ale teraz to juz jest masakra.
Wobec Igi jest wporzadku,nie dokucza jej, jak ja o cos poprosze zeby dla malej przyniosla to przyniesie ale jak jej mowie zeby np. Nie krzyczala albo nie tupala tak mocno to efekt jest odwrotny i robi glupie miny i w ogole. Ja juz nie mam pomyslu na nia

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

25 lut 2012, 19:43

agaa ten sam problem mam wlasnie tlupie, krzyczy i takie tam :ico_zly:
jak zwroce uwage jest calkowicie odwrotnie i gorzej

[ Dodano: 25-02-2012, 18:44 ]
gabi ja tak wlasnie teraz robie ale czasami sie nie da, ja mysle ze to przejsciowe taki wiek i ze przejdzie mu

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lut 2012, 23:52

Cześć dziewczyny, widzę że zmagacie z problemem jaki niesie starsze rodzeństwo. Wprawdzie starszych dzieci nie mam, ale czytając to co opisałyście wygląda to nie tyle na zazdrość co potrzebę wyrażenia tego, że halooo mamo Ty też jesteś mi potrzebna, halooo patrz tu jestem, przytul i patrz na mnie.

U nas dzisiaj goście byli z pracy mojego D. Nawet szefa zaprosiliśmy :-) Bardzo fajnie było, córeczka jednej znajomej(2letnia) jest po prostu boska :-D Martynka dostała śliczne krzesełko do karmienia. Bardzo zaskoczeni byliśmy ale i zadowoleni... bo o takim myśleliśmy dla małej gdy już będzie siedzieć :-)

Aga26 widzę radykalną zmianę kolorku u Ciebie :-) Ciekawie to wygląda ale nie umiem się przyzwyczaić do Ciebie takiej hehe :ico_haha_01:

Mój chłop opadł z sił i chrapie. Chwilkę na necie posiedzę i uciekam do spania bo zmęczył mnie dzisiejszy dzień :-)

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

26 lut 2012, 12:30

Witam się i stawiam za 2 tygodnie mojej Igusi :ico_tort: :ico_tort:

Jestem dzisiaj tak nie wyspana że masakra, mała budziła się dokładnie co 2 godziny, począwszy od godziny 22 do 8rano na jedzenie, zjadała troszke i spała a ja nie widze na oczy :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”