Wpadłam tylko napisać, że ciasto marchewkowe pycha!!! Juz nie ma

Więc to z ananasem musi być cudo skoro jest lepsze

mi mąż dzisiaj dał pospacc i zajal sie Maksiem

Teraz się nie moge igarnąć bo brakuje mi czasu!! Ahh
Miłego dnia
oby jak najszybciej wyszedł ząbekKrzysiu dzisiaj marudzący, mało spałpewnie lada chwila ostatnia jedynka się przebije.
podaj przepis,bo już mi slina pociekła na samą myślRobiłam sernik mrożony z nutellą, teraz się chłodzi, a mi już ślinka cieknie![]()
wow no to brawa dla MatiegoOstatni raz w pieluchę narobił z jakieś 2-3 tyg. temu.
i ja się dołączam do zyczeń dla Marcelka :ico_buziaczki_big:Emilia wszystkiego naj...dla Marcela :ico_buziaczki_big:
teraz do ci się śmiać chce,ale jak rodziłaś to ci na pewno do śmiechu nie byłoja sama trafiłam przy porodzie na totalną ignorantkę, poszła sobie kawkę pić i do koleżanki że "ona nie urodzi" zamiast mi pomóc, franca i tyle jeszcze kazała mi rodzić leżąc na boku co mojej ciotce tak przytrzymywały poród żeby jeszcze nie rodziłaco szpital to obyczaj
Jak sobie przypomnę mój poród to mi się śmiać chce szczerze mówiąc![]()
Wpadłam tylko napisać, że ciasto marchewkowe pycha!!! Juz nie ma![]()
też bym raz tak chciała pospaćmi mąż dzisiaj dał pospacc i zajal sie MaksiemSpałam do 10
![]()
ja siedziałam 6 godzin zanim urodziłamjak już byłam na porodówce to już było ok 3 godziny bite tam spędziłam albo 4 zanim urodziłamczekanie najgorsze
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość