Marta, no wiem coś o tym, Tyśkę przenosiłam 2 tyg.Tośka_30, to dlatego chcę być już po i zapomnieć o bólu tuląc kruszynkęte ostatnie tc będą najgorsze, takie czekanie i strach
no nie żartujteraz dobrze jest
Marta, 3 razy musiałam przeczytac co za " testy z serem" zanim zajarzyłam o co caman :)no nie żartujteraz dobrze jest![]()
ja już sie tak zafiksowałam na ta moją niunie że myslę jak wygląda jak będę wozić wózeczkiem i przytulać. oczywiście wszelkie kupy, płacze i ulewania nie wchodzę w grę w tych myślach
![]()
ide sobie zrobić tosty z serem , po tym poranku jestem mega przymulona. nie dość że nie moge wychodzić z domu na czczo to jeszcze musiałam tak się męczyć do 9tej![]()
![]()
a na mojej ulicy (mieszkam na wsi) jest wysyp ciężarówek na ten rok- już chyba 5 naliczyłam. jestem bodajże 3 w kolejce do rodzenia
Święte słowa :)a czemu ma mi się spieszyć. Już ostatni raz jestem w ciąży potem będzie szkoda brzuszka a tak dziecko grzeczne sobie siedzi a mnie wszyscy traktują jak królową
He he no ja to imie wymyslilam na sali po porodzie bo oglolnie mial byc albo Oskar albo Oliwier,ale moj maz uparl sie na Marek (bo on tak ma na imie) i w sumie mozna powiedziec ze wyszlo na niego bo maly my na drugie Marek, no a teraz podoba mi sie Kacper,Wiktor albo Blazej no te ostatnie to nawet tesciowa chce hehe, a dziewczynka albo Wiktoria albo Nikolami też wcale się nie spieszy by było po porodziemi też do porodu nie ale po już bym mogła być tak z miesiącteraz dobrze jest
![]()
Miska witaj![]()
my chcemy właśnie Maksymilian nazwać synka
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość