Hej laseczki ja raz miałam dość liczne bakterie w moczu a teraz nie mam wcale i jak miałam to lekarz przepisał fenisept czy jakoś tak... jeżeli chodzi o mocz to ogólnie ok tylko ostatnim razem był mętny...
i dostałam preparat na poprawę czystości pochwy...
Mamusia powtórz najlepiej badanie w tedy będzie jasność...
Ja ostatnio miałam sen że urodziłam córeczkę miałam taki niebieski wózek ale ni jak ie radziłam sobie z karmieniem... i karmiłam tak że klęczałam na czworaka dzidzia leżała na łóżku i moje cycorki zwisały a ona sobie jadła
i po karmieniu odkladałam ją do tego wózka
dzisiaj idę do sklpeu kupić kilo suszu tzn śliwek i moreli suszonych i codziennie będę piła nie lubię ale cóż...
Marta mnie jak raz połanmało to tydzień plackiem lezałam zresztą pisałam o tym teraz puściło w znacznej mierze ale jak siedzę po turecku to dalej kłuje... a humory to hmmmmm raz tylko płakałm jak mi mąż powiedział żebym nie zdziwiała czy coś w tym stylu ale nie pamiętam do jakiej to było sytuacji...
Madleine a u brata lepiej się czujesz niż u siebie w domu? W sensie mdłosciowym oczywiście...
Toska gratuluję córy
Gosia i Madleine wasze chłopy to przekichane będa miec od tylu kobitek się uwalniać no no no