HEJ ja tylko na chwile, u nas zrobila sie wiosna na term 15stopni na plusie, ja zaraz do miasta jade,a na fb nic niedostalam tu zadnej pryawtnej wiadomosci, we wtorek jade rano do poloznej zabadac tetno maluszka bo ostatnio mi sie duzo wierci i skurcze mnie lapia i dzis do niej dzwonilam to kazala we wtorek wpasc
Sie smiejecie to mi sie ostatnio snilo ze poronilam i jak sie obudzilam to tylko sprawdzalam czy krwi nie ma
nie ma już nalesników, nie podzielę się
ja teraz snów chyba nie mam jakiś drastycznych ale na początku ciązy miałam taki z mi mleko leciało z piersi, podstawiłam szklanke, od razu nalała sie cała ,patrzę a tam miliony takich maciupenkich rybek pływają. martwiłam sie czy one dziecku nie zaszkodzą
a z tym brzuchem i patrzeniem czy sie go ma to ja na jawie po porodzie nie raz sie głaskałam po brzucholu z przyzwyczajenia to sie m. nabijał co tak sobie jelitka masuję
na fb konta nie zakładam, i tak za dużo siedze na necie , jeszcze mi fb brakuje
nie robili antybiogramu Mamusi bo ten wynik za mały. mi lekarka smyka mówiła że jak miano ^5 to z pęcherza, jak niższe to raczej zabrudzenie próbki.
Quanchita, a propos naswitlania sutków lampami - nie wiem jaka to dokłądnie była lampa, ale mogę dopytać Mi osobiście bardzo pomogła bo sprzyjała szybszemu gojeniu się podrażnionych brodawek, a i położne były bardzo przyjazne i pomocne. Stasznie się martwiłam że długo nie mam pokarmu - zwałałam to na cc, ale dzięki zaangarzowaniu położnych i udało mi się