kingoza, no to juz kawal slicznego brzucha
Fajnie cie wybrzuszylo
Myszka - my tez mamy takiego znajomego,dzis juz pozew o rozwod sklada,bo tak jak uciekal z domu i mial gdzies zone i dziecko,to bylo ok - a teraz jej sie odmienilo,olala go totalnie i dopiero mu sie oczy otworzyly - skacze przy niej,dzieckiem sie interesuje itp ale juz za pozno - wypalili sie totalnie,rok walczyl ale teraz sie poddal i biora rozwod
Ale mowi,ze zaluje,ze byl taki glupi i nie docenial tego co mial - troche po czasie niestety
ale anioł nie matka.
- ojjjj mi do aniola daleko,ja czasem sam siebie mam dosc - wczoraj juz mi nerwy tak puściły,ze az sobie poplakalam z bezsilnosci ( nawrzeszczalam na Andrzeja,bo zabieral Zuzi kloci,ta sie darla,ja sie wku..... az Szymon sie zaczla wiercic niespokojny)- na co moja Zuzia zareagowala tak - ze poszla po chusteczki,nie siegnela,bo byly za wysokie,wiec poszla po scierke kuchenna i dala mi ze slowami - "no juś...maś" i powylam sie jeszcze bardziej
będę zapominała na bank!!!
- ja jak mam w telefonie ustawione,to pamietam,jak na studiach bralam,to przez ta regularnosc lykania,wedzialam co do godziny kiedy @ przyjdzie
Także spiralka będzie najlepsza.
- Jagoda tez miala spirale,a ja czytalam,ze jak maz hojnie przez nature wyposazony,to moze ja podczas stosunku przesunac i doopa - po zabezpieczeniu,wiec ja wole nie ryzykowac,moj maz chudy jest z postawy ale wszystko mu w korzen idzie
Zastrzyk odpada,po wlasnie po 2 dawkch nie mialam okresu 9 m-cy i przybylo mnie 15 kg
No chyba, że z nianią jakaś obok
- wlasnie - niania albo babcia,ciocia - ktokolwiek komu mozna oddac dzieci w ten dzien - kiedy masz chcec je pozabijac
Ja tu tez nikogo nie ma niestety
Ja zrobilam miesce w komodzie na ubranka Szymona,jeszcze je dzis wyprasuje i wstawie nastepna ture do pralki