mój pada przed 20tąA moje dziecię nie śpipoprosiło jeszcze o kanapkę z szyneczką, to dalam, bo on patyczak, moze przez noc trochę tłuszczyku mu się odłoży
heh jasne, pomarzyć możnaA moje dziecię nie śpipoprosiło jeszcze o kanapkę z szyneczką, to dalam, bo on patyczak, moze przez noc trochę tłuszczyku mu się odłoży
biedak, ten kaszel jest najgorszymoje dzieciaczki tez juz spia od 19.30 ,Andrzejek biedny kaszle przez sen - pojde z nim jutro,niech go oslucha doktorka ale pewnie nic nowego nie powie
teraz mnie boli kolo pepka
a z moim to jest tak, ja nie śpi w dzień to zazwyczaj kole 20-20,30 śpi, pada zaraz po wlezieniu do łóżka, jak śpi w dzień to róznie, potrafi nawet do 23 harcowaćmój pada przed 20tąale ok 6-7rano lata z energia trójki dzieci- żeby nie było że tak mi dobrze
- taaaaaa,typowebo jak spac trzeba to się mu jadaczka nie zamyka
- no wlasnie nie wiem,ona mi powiedziala,ze w brzuch i ja jak to ciele tak robie ale chyba zapytam,bo juz mam tyle ranek tam,ze naprawde robi sie to coraz gorszeiw_rybka, w udo nie mozesz kłuc?
u mnie za to spokój ranoale u mnie tez tak jestale ok 6-7rano lata z energia trójki dzieci-niestety....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Shawnamailk i 1 gość