u nas nocka znow taka sobie, chyba z 5 razy wstalam, nie wspominam ile razy sie przebudzalam, ogolnie jestem niewyspana bardzo

milego dnia zycze

u nas tez średnia nocks bo mała jakas taka rozpalona była tzn strasznie czerwona ... a wogóle to wieczorem miała strasznie czerwone policzki i tak sobie pomyślałam, że to może od słońca bo nie miałam parasolki na spacerze a jednak trochę po słońcu chodziłam... starałam się żeby na nia nie swieciło ale nie zawsze da się iść w jednym kierunku... no i dzisiaj koniecznie biorę parasolkę bo dzisiaij tez ostro swieci.u nas nocka znow taka sobie, chyba z 5 razy wstalam, nie wspominam ile razy sie przebudzalam, ogolnie jestem niewyspana bardzo a tu trzeba pracowac
U nas też świeci ale nie wiem jak z temperatura jest. Ale na spacer długi na pewno pójdziemy.Słonko swieci u nas jak wczoraj Dłuuugi spacerek obowiązkowo dziś
Ja nie daje i nie dam pewno przez długi czas z racji uczulenia.dajecie swoim dzieciaczkom żółtko?
heh no u nas za umycie szyb nic nie kasują i nie mają tego w obowiązkach, to tylko ich dobra wola że komuś umyjąizus niezla fucha mowisza powiedz mi ci podjazdowi za umycie szybek sobie zycza?tzn czekaja az im ktos kaska sypnie, czy maja tak w kontrakcie ze przy okazji tankowania od stacji jest mycie szybek?
i najlepsi sa ci co wielce umia przeliczyc ile TYLKO mniej benzyny natankuje jezeli wybiora ta lepszaale ogolnie bardzo mili chlopcy to sa
heh ja też dziś robie krupniczek taki jakby, z kaszą manną zamiast jaglanej dla młodegoja z kawusią i 2 śniadankiem, Iza się obudziła i zjadła 3 biszkopciki z jabłuszkiemale niestety ma znów katar i kaszle
![]()
![]()
dziś ugotowałam dla Niej też zupkę i teraz czekam aż ostygnie, wleje w słoiczki i do zamrażarki tak jak pisała izunia
posprzątałam, dla A na obiad robię zapiekankę z makaronu ale to dopiero wieczorem
![]()
Ojej bidulka.znów katar i kaszle
Ja bym kupiła i wystawiła na allegro .Wiem że jesteś w UK ale możesz wystawić na allegro i jak ktoś kupi to wysłać.Moja znajoma tak robi czasem.Chciałyśmy taki interes zrobić by kupować na eBay i wystawiać na allegro ale lepsze ceny podobno są na karbudach a tam jej mężowi nie chce sie jeździć. Ostatnio wystawiła wózek podwójny zakupiony za grosze tam a sprzedała tutaj za 500 zł.stały 3 wózki, 2 zabawkowe i jedna parasolka normalnie w super stanie
Oo jaa nic nie mówiłaś że teraz będziesz robić.jadę na robienie tatuażu:):):):):):):)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość