witam
u nas nocka znow taka sobie, chyba z 5 razy wstalam, nie wspominam ile razy sie przebudzalam, ogolnie jestem niewyspana bardzo a tu trzeba pracowac
milego dnia zycze
u nas tez średnia nocks bo mała jakas taka rozpalona była tzn strasznie czerwona ... a wogóle to wieczorem miała strasznie czerwone policzki i tak sobie pomyślałam, że to może od słońca bo nie miałam parasolki na spacerze a jednak trochę po słońcu chodziłam... starałam się żeby na nia nie swieciło ale nie zawsze da się iść w jednym kierunku... no i dzisiaj koniecznie biorę parasolkę bo dzisiaij tez ostro swieci.u nas nocka znow taka sobie, chyba z 5 razy wstalam, nie wspominam ile razy sie przebudzalam, ogolnie jestem niewyspana bardzo a tu trzeba pracowac
U nas też świeci ale nie wiem jak z temperatura jest. Ale na spacer długi na pewno pójdziemy.Słonko swieci u nas jak wczoraj Dłuuugi spacerek obowiązkowo dziś
Ja nie daje i nie dam pewno przez długi czas z racji uczulenia.dajecie swoim dzieciaczkom żółtko?
heh no u nas za umycie szyb nic nie kasują i nie mają tego w obowiązkach, to tylko ich dobra wola że komuś umyją tzn myją akurat wtedy kiedy nie ma wiecej ludzi na podjeździe, jak mają czas na to, jak klient poprosi, albo jak chcą poprostu być mili bądź zapracowac na jakiś mały napiwekizus niezla fucha mowisz a powiedz mi ci podjazdowi za umycie szybek sobie zycza?tzn czekaja az im ktos kaska sypnie, czy maja tak w kontrakcie ze przy okazji tankowania od stacji jest mycie szybek?
i najlepsi sa ci co wielce umia przeliczyc ile TYLKO mniej benzyny natankuje jezeli wybiora ta lepsza ale ogolnie bardzo mili chlopcy to sa
heh ja też dziś robie krupniczek taki jakby, z kaszą manną zamiast jaglanej dla młodegoja z kawusią i 2 śniadankiem, Iza się obudziła i zjadła 3 biszkopciki z jabłuszkiem ale niestety ma znów katar i kaszle dziś ugotowałam dla Niej też zupkę i teraz czekam aż ostygnie, wleje w słoiczki i do zamrażarki tak jak pisała izunia posprzątałam, dla A na obiad robię zapiekankę z makaronu ale to dopiero wieczorem
Ojej bidulka.znów katar i kaszle
Ja bym kupiła i wystawiła na allegro .Wiem że jesteś w UK ale możesz wystawić na allegro i jak ktoś kupi to wysłać.Moja znajoma tak robi czasem.Chciałyśmy taki interes zrobić by kupować na eBay i wystawiać na allegro ale lepsze ceny podobno są na karbudach a tam jej mężowi nie chce sie jeździć. Ostatnio wystawiła wózek podwójny zakupiony za grosze tam a sprzedała tutaj za 500 zł.stały 3 wózki, 2 zabawkowe i jedna parasolka normalnie w super stanie
Oo jaa nic nie mówiłaś że teraz będziesz robić.jadę na robienie tatuażu:):):):):):):)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości