[ Dodano: 07-03-2012, 21:17 ]
ja bym sie wina napiła....

- o moj maz czesto jak jest wieczorkiem w domu,to pije piwko i mi pachnie,no ale na zapachu sie konczya ja mam normalne piwo i tak mi się chce..........
- malpamam też Leszka free w lodówce i sie tak uśmiechał do mnie zalotnie
-a Ty cały czas piszesz o sobie, że większa jesteś....
- a mnie fajki nie ruszaja,bo nie pale juz kupe czasu,no i ze mnie taki palacz byl okazyjnyA ja zamiast piwka, zapaliłabym sobie -
Ja już też kupę czasu nie palę i właściwie to ostatnie lata tylko popalałam tak przy okazji ale kurka ja tak jednego bym skopciła i miałabym dosyć na miesiąc- a mnie fajki nie ruszaja,bo nie pale juz kupe czasu,no i ze mnie taki palacz byl okazyjnyZa to snilo mi sie ostatnio,ze palilam i po wypaleniu fajki uswiadomilam sobie,ze ja przeciez w ciazy jestem i nie powinnam
BiedactwoMoże mały zrobi mi prezent i wykluje się wcześniej, bo te ostatnie dwa tygodnie to coraz gorzej. Jak w nocy się kręcę na łóżku to czuję jak mi strzela w kościach (K. mówi że to jakieś pęcherzyki powietrza w stawach).
to teraz masz dobry początek powrotu do szczupłościMyszka_ napisał/a:
a Ty cały czas piszesz o sobie, że większa jesteś....
-![]()
![]()
No bo ja zawsze raczej szczupla bylam,a po dzieciach mi sie przytylo i wydaje mi sie,ze jestem taka wielka baba
mogę się podzielic, co prawda małe to ale chytra nie jestem, po połowieMyszka_ napisał/a:
mam też Leszka free w lodówce i sie tak uśmiechał do mnie zalotnie
- malpa![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość