I niech tak pozostanie jak najdłużej.Eryka jak narazie choróbska się nie trzymają .
Oj tak .Mówią że marzec jest taki zdradliwy.niech juz zacznie sie ta wiosna to może inne powietrze bedzie.
Aa i stawiam torcik na 8 miesięcy
Nie zrobiłaś nic złego. Każdej z nas pewnie się to zdarzy nie raz jeden. Najważniejsze że małemu nic się nie stało . A mały już jest nie taki mały i uczy się jak upadać by sobie krzywdy nie zrobić.czuje sie jakbym zrobila cos strasznego i nie moge sie pozbyc tego uczucia
Choć rozumiem że się wystraszyłaś i martwisz ja pewno bym tak samo zareagowała.
U nas noc no ciężka bardzo.Nie wiem ile razy wstawałam do małej i odciągałam katarek ale bardzo dużo.Ciągle się krztusiła i kaszlała. Teraz miała jedną drzemkę ale dosłownie co 2 min budziła się.
Odciagam jej co chwilka , ma taki gęsty żółty katarek .
[ Dodano: 09-03-2012, 13:59 ]
Obiadek ma już prawie gotowy. Dziś zrobiłam placki ziemniaczane. Zupka jarzynowa z marchwi,ziemniaka, fasolki szparagowej, pietruszki,brokuł. Siostra zrobi marchewkę z groszkiem taka duszona czy jak to zwał .
A mnie spanie tak łamie .Poszłabym spać ale nie ma jak. Pewno gdybym poprosiła siostrę to by małą pobawiła ale nie lubię się prosić i nie powiem tego.
Mała miała teraz kolejną drzemkę i podłożyłam jej pod materacyk 3 książki.Zrobił sie spory spad ale efekt jest taki że mała ani razu nie budziła się ani nie kaszlała.A poprzednio co 2 min kaszlała i budziła się.