Witam niedzielnie,
Cytat:
zemu?To pewnie czop powoli odchodzi,wlasnie teraz seksik wskazany,szybciej urodzisz

ja również się przyłączam, korzystaj puki możesz
Asieńka86, co do wyprawki do szpitala, to najlepiej zadzwoń lub zapytaj albo może na stronie szpitala pisze co musisz miec ze sobą do porodu. Jak ja rodziłam Damiana to musiałam miec pieluchy i kosmetyki do pupy, bo cały dzień miałam dziecko i sama go przewijałam, ubranek nie miałam swoich, szpitalne, bo powiedzieli że mogę miec swoej ale mam nie miec pretensji jak przy kąpieli wrzucą do jednej miski wszystkie brudy i już mi moich nie zwrócą, więc nie chciałam zasialc szpitala i przeżyłam z ich, Damian też był długi, bo 59cm, ale tylko raz miał przykrótkie śpiochy a tak spoko, a że sprane to trudno, kto tam to widział jak dziecie w tym beciku wyzawijane
Jagoda, jej to już jutro, trzyma kochana kciuki aby poszło szybko, sprawnie i bez komplikacji
ja też miałam walizkę taka na kółkach żebym nosic nie musiała, śmiały się ze mnie dziewczyny, ale miałam wszytsko, nie było sytuacji, że mi czegoś brakło lub na cos nie byłam przygotowana, wychodziłam prawie z pustą walizą, ale miałam komfort że mam wszytsko, bo jak to zawsze moja babcia mówiłą "przezorny zawsze ubezpieczony"
wisnia3006, duża dziewczyna, z Twoje córuchny, ale ona też chyba taka okrąglutka jest nie?
Mój Damian wysoki ale chudy jak patyczak
ak jest wszystko ok to po dwóch trzech dobach się wychodzi do domu
to możemy se dzieciaka wykąpielowac za wszystkie czasy
no dokładnie, i będziemy miec pachnące piękne maluchy hehe
mamazuzi, wez Ty zdziel tego swego chłopa jak Cię tak wkurza
Mnie mój złości tym, że nic tylko łazi za mną i o jednym nawija, jak spac chce to mi nie daje mimo iż proszę, z jednej strony to miłe, ale z drugiej do cholery jasnej wyspac bym się czasem chciała, kochac się nie możemy, ale wiadomo że dla chcącego to nic trudnego i mimo wszystko na każdym kroku mnie to moje chłopisko molestuje
ja nie wiem jak ja tą trójkę dzieci zmieszcze w tym łóżeczku

bo to że będą się pakować to jestem pewna
a tam dadzą radę, dzieci są sprytne
My jedziemy dzś do Katowic, chcę kupic pampersy i popatrzec za butami dla Damiana. Moje dziecko ostatnio bywa upierdliwe i na zakupach zawsze coś chce i "MUSI" to miec, noi od wczoraj z nim rozmawiam, że jedziemy po pieluchy i po buty i ma nie marudzic, obiecał że nie będzie - będzie test
[ Dodano: 11-03-2012, 11:47 ]
chciałam coś jeszcze napisac, ale nie pamiętam co
idę do mamy pomóc jej przy obiedzie
Miłego dnia kochane papap