Komu

u nas to samo z VeronikaZuza zakatarzona marudna
Jak Veronika sie rodzila to na nastepny dzien polozna kapala nam Veronike, a teraz to podobno dopiero po tygodniu mozna kapac dzieckoto jak to jest z tym kapaniem ?? jezeli w szpitalu nie kapaia maluszka to wtedy to dziecko w ogole nie jest kapane przez 3-4 dni ?
Ciekawe jak to u nas bedzie bo Veronika to uwielbia z nami w lozku spac, takze malutka bedzie musiala w swoim lozeczku spac i to bez dyskusjijagodka24 napisał/a:
ja nie wiem jak ja tą trójkę dzieci zmieszcze w tym łóżeczku bo to że będą się pakować to jestem pewna
a tam dadzą radę, dzieci są sprytne
- ehh,zdrowkau nas to samo z Veronika
- ja sobie chyba tez kupie,moze mnie ruszy szybciejTeż sobie kupiłam te liście malin - nieziemsko wstrętne, gorsze niż pokrzywa
- ale was zrobilzapytal sie gdzie sa prezenty dla Niego i Stefka od Brata Mlodszego..
- wazne,ze juz jestescie cala rodzinka razem.dluzej sie do Mnie tulił
- i dobrzea ja sie dzis spakowalam do szpitala w razie "W"
- mi dzis tez sie w glowie kreci,w kosciele po kazaniu jak wstawalam to az gwiazdki widzialamod rana kręci mi się w głowie.. czy to normalne??
- niby tak,ale ja wierze,ze bedzie git,jestem ciekawa ile maly bedzie wazylbo wiecie tak naprawde wszystko się może zdarzyć
- no prosze jak milo,jeszcze dzis seksuk w nocy i mozna isc rodzica my na lody do galerii
- hehe,zobaczysz te wielkie jajka napuchniete i sie wystraszysz jak jaże będę miała syna
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość