Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2012, 13:28

bo nie miał mu kto kolacji uszykować :-D
- hehe,tez dobry agent :ico_oczko: Ja generalnie pamietam o wszystkich terminach ale w ciazy moj mozg odmawia posluszenstwa,a dodatkowo ta wizyta jest prywatna i na taka glupia godzine przez to - na 18,o tej porze,to ja juz mysle,ze zaraz dzieci kolacje musza zjesc,kapac i dobranocka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

14 mar 2012, 13:32

Ja generalnie pamietam o wszystkich terminach ale w ciazy moj mozg odmawia posluszenstwa
też tak mam, że w ciązy mi się trochę "zgłupiało" i zapominalska się zrobiłam troszku :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
to przypomniało mu się dopiero jak robił sobie herbatę w kuchni bo nie miał mu kto kolacji uszykować :-D
hehe no to nie ładnie :-D

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

14 mar 2012, 13:54

No rodzić dziewczyny, rodzić;)))

[ Dodano: 14-03-2012, 12:56 ]
co do kąpieli i odśluzowywania- to u mnie w szpitalu, kąpią dzieci co wieczór, także Ola w mazi przebywała 12 godzin, potem ją umyli i była juz piękna i pachnąca:) a co do odśluzowywania to faktycznie sie zmieniło, bo nie odśluzowuja juz ponoć dzieci i Ola tez mnie prezrazła jak w nocy zaczeła zwracać i ulewać takim ciagnącym , gestym śluzem. Podobno tak zdrowiej? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 14-03-2012, 12:57 ]
to przypomniało mu się dopiero jak robił sobie herbatę w kuchni bo nie miał mu kto kolacji uszykować
dobre! :-D

[ Dodano: 14-03-2012, 12:58 ]
Myszka- brzuszeczek śliczniutki i zgrabniutki, zreszta juz kiedys piasałam, ze dla mnie to masz figurę nastolatki: :ico_haha_02:

[ Dodano: 14-03-2012, 13:00 ]
Udanych wizyt z dzieciaczkami życzę!

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2012, 14:01

myszko ....alez jesteś piękna...i jaka młodziutka...i do tego jeszcze zgrabna...czy ty nie za duzo dostałas od Boga :ico_oczko: :-D

kingoza
do dzieła kochana :ico_oczko: :ico_dziecko:

binius...oj pamietam te okrutne pytania...no nic trzeba jakos to przeżyć...taka ludzka natura ...-ciekawość :ico_oczko:

a my wróciliśmy z poradni rechabilitacyjnej...bedziemy jeździć na ćwiczenia..bo jak to pani doktor powiedziała "jest taki wcześniakowaty" :-)

bylismy również u naszej pediatry...mały waży już 5100 (a tydzień temu przeciez 4520) :ico_szoking: :ico_olaboga: powiedziałam jej ze non stop by jadł i ze wieczorem to mam takie cycy flakowate ze ssąc Patryk sie wścieka , płacze i ciąga cycę... :ico_zly: ze musze dac butle po kąpieli bo by mi nie zasnął...poparła ten pomysł...ech...i Dawid taki był i teraz Patryk wiecznie głodny... :ico_olaboga: .

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

14 mar 2012, 14:05

Bry! PrzylaZŁEM sie pochwalić ze hemoglobina w góre skoczyla o 0,8!!!!!!
Ale skurcze znow mam i bardzo boli mnie moje krocze :ico_wstydzioch: az chodzic nie moge ;(

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 mar 2012, 14:28

dzwoneczek82, a jakim mlekiem dokarmiacie?

wlasnie mama poszla i jakas przedpoludnie zlecialo.
bardzo boli mnie moje krocze az chodzic nie moge ;(
oj krocze tez mnie boli jak za dlugo siedze i chce wstac.
biniu_s ale sie usmialam z Twojego meza niezly agent

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2012, 14:36

dzwoneczek82, a jakim mlekiem dokarmiacie?
Nan1
e skoczyla o 0,8!!!!!
no..kochaniutka super!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2012, 16:06

że w ciązy mi się trochę "zgłupiało" i zapominalska się zrobiłam troszku :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
- cale szczescie jest to calkowicie odwracalne :ico_oczko:
Podobno tak zdrowiej? :ico_noniewiem:
- ehhh czy ja wiem,moj maly caly dzien nie jadl,wmawiali mi,ze to przez to,ze jest z brzucha jeszcze najedzony a wieczorem wlasnie zaczal mi sie dusic,bo mu szlo i buzia i nosem i jak go odsluzowali jeszcze raz,to zaraz apetyt mial :ico_noniewiem:
czy ty nie za duzo dostałas od Boga :ico_oczko: :-D
- moze chociaz paznokcie jej sie rozdwajaja,tak na pocieszenie ? :-D :ico_oczko:
"jest taki wcześniakowaty" :-)
- fajna diagnoza :-D
.i Dawid taki był i teraz Patryk wiecznie głodny... :ico_olaboga: .
- hehe,zarloki :ico_brawa_01:
ze hemoglobina w góre skoczyla o 0,8!!!!!!
- :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A gdzie Martalka jest? Dawno nie pisala :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

14 mar 2012, 16:17

A gdzie Martalka jest? Dawno nie pisala
o no własnie

Ja juz po dermatologu. Oczywiście poczekalnie ludzi w różnym wieku i z róznymi schorzeniami (dermatolog, diabetolog i neurolog) oraz panowie w sile wieku i z krzepą na komisję lekarska. Hahaha wszystkie krzesełka zajęte i udają, ze moja ciąża jest niewidoczna :-D :-D co sobie pomyślałam, to nie mogę napisać.
W końcu Łukasz zaczał - mamusiu ja bym usiadł. To taka pani w wieku mojej mamy, przed chwilką usiadła bo sie zwolniło, odstąpiła nam krzesełko. A jak już były tylko dwie osoby przed nami, to pan koło 30 przepuścił na sprzed sobą. zresztą miliśmy krótką wizyte. Pan doktor obejrzał, przepisał maść i do domu.
Teraz jak wróciłam okazało sie, ze ten sam lekarz parę lat temu chciał mojemu ojcu noge amputowac, bo nie rozpoznał choroby.....

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

14 mar 2012, 16:29

Hahaha wszystkie krzesełka zajęte i udają, ze moja ciąża jest niewidoczna :-D :-D
- ja pierdziele :ico_zly:
Teraz jak wróciłam okazało sie, ze ten sam lekarz parę lat temu chciał mojemu ojcu noge amputowac, bo nie rozpoznał choroby.....
- ups... :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”