do wczoraj było spoko:) Bo żadnych objawów, ale wczoraj jak tylko powiedziałam mamie mojej że super to przechodzi to się zaczęłomarcz89 napisał/a:
mamy pierwszego ząbka!!!!![]()
A jak to przechodziła?

do wczoraj było spoko:) Bo żadnych objawów, ale wczoraj jak tylko powiedziałam mamie mojej że super to przechodzi to się zaczęłomarcz89 napisał/a:
mamy pierwszego ząbka!!!!![]()
A jak to przechodziła?
Pewnie,że lepiej kupić u Was. Myślę, że tutaj taka cena,bo to w sumie chyba mało popularna nowoscmartasz dzieki, ale rzeczywiscie 4,40zl za 90ml a tu place 70p za 200ml to tu kupie lepiejtak samo jak pampki i chusteczki, ale to dobrze bo na powrot mi ubedzie rzeczy i jakies polskie szamanko wezme
Oj tak.U nas w tym roku będą 3 lata i chętnie bym się do tego wróciła.ślub..prawie 2 lata minęły od naszego,a tak fajnie było
wiesz co ja chce taką... nie wiem jak ją scharakteryzować to poszukam zdjęć na allegro i zaraz wkleję;)A jaka cie interesuje?Sukienkę na allegro będę licytować ostatnio za 400zł była super kiecka i to nówkaLecę sprzać dalej:)
Może ktoraś z nas ma cos co ci odpowiada.
matko co Wy robicie że dzieci Wam tak śpiąMała miała pobudkę o 00:30 i o 6 rano tak że znów wyspana jestem.
ślicznaTo jest ta którą chcę
kocura no u nas wszytsko sie opóźniło bo juz dawno mieliśmy rbić remont, tapety leżą i sie kurząPracuj, pracuje, ale śpij też trochę
Co Wam się tak na remonty wzięło?
my już dwa tygodnie temu zmieniliśmy mleko na 2 i podziałałomatko co Wy robicie że dzieci Wam tak śpią![]()
![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość