no to biniu_s nie jestes sama, moj sie najadł i wariuje jak.. brzuchem mi rzuca na prawo i lewo ;)A moje szalejeMoje dzieci juz wykapane,w lozkach i zasypiaja
- no u mnie to samobrzuchem mi rzuca na prawo i lewo ;)
- no co Ty? 3 dziecko to juz powinno smigac z tym cyckiemwięc musze sie przyzwyczaić do wiecznego bólu
- jeju,mam nadzieje,ze moj tez taki bedzie,bo tez nie wiem jak to jest z takim 3,5 kgzapomniałam, a właściwie nigdy nie miałam w rękach takiego malutkiego dziecka
oj też bym chciała, a najlepiej żeby się taki urodziłjagodka24 napisał/a:
zapomniałam, a właściwie nigdy nie miałam w rękach takiego malutkiego dziecka
- jeju,mam nadzieje,ze moj tez taki bedzie,bo tez nie wiem jak to jest z takim 3,5 kg
- wlasniea najlepiej żeby się taki urodził
- oj u mnie to samo,a ja sobie wkrecam - bo wyczytalam,ze przyczyny sa dwie - jedna,to wlasnie jak sie cos zje i dziecko lapczywie pije wody plodowe,a druga to jak dziecko sie zdenerwuje,bo czuje stres matkii w ogóle to zaś mi cyka - czkawa go męczy
a ja czytałam że to normalne, bo dzieci mają jeszcze nie wszytsko prawidłowo wykształcone i stąd te czkawy, dlatego ja się nie zamartwiam - przyjęłam że tak musi byc i jużto wlasnie jak sie cos zje i dziecko lapczywie pije wody plodowe,a druga to jak dziecko sie zdenerwuje,bo czuje stres matki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość