To i ja się pochwalę brzuchem w równym 40 tygodniu ciąży
Dzisiaj bardzo mało czuję ruchy młodego..., może pakuje walizki???
- no wiesz,wedlug obiegowego kawalu,dla 3 sie juz nie prasuje,ale ja wyprasowalam z takim samym namaszczeniem jak dla pierwszegoBa, nawet poprasuję, czego zwykle nie czynię hehe
- ja tez bede miala tesciow 2 tygodnie I tez mysle,ze mi wystarczy,zwlaszcza,ze maz bedzie mial w sumie miesiac urlopu,to ja tesciowa wyjedzie,to bede sie uczyc jak to jest - karmic,robic obiad i poswiecac czas dla starszakowI wystrczy mi te 2 tyg jakie ona będzie po porodzie- tak tylko, żeby do siebie dojść.
- i ze Smyka tez polecam,kupilam jedna pieluszke na probe,wypralam i nic sie z nia nie zadzialotetra z ikei super.
- dlatego ja wlasnie koncze z praniem i prasowaniemja prałam właśnie coś koło 33/34tc i powiem Ci szczerze że tak mi kręgosłup siadał że szok..
Odezwę się napewno, tylko późno to będzie bo wizyta na 18.20 jak nie uda się tego przełożyć na wcześniej, więc się nie denerwujcie. Mam nadzieję, że powie mi, że to kwestia 2-3 dni bo ja już naprawdę chcę być po..., cholernie zaczynam się bać no i do świąt chciałabym dojść do siebie i się pozbierać. Mam nadzieję, że dwa tygodnie wystarczą.biniu faktycznie brzusio juz niziutko jest sliczniutki daj jutro znac jak po wizycie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Sherriwette i 1 gość