Biniu, masz taka duza pilke jak do pilates? Ta siadaj w rozkroku na nia i krec lekko biodrami, pomozesz dziecku sie obnizyc w miednicy i wstawic w kanal. I pomaga na kregoslup
Ja wlasnie jutro taka kupuja i bede jechac codziennie aby miesnie miednicy cwiczyc i przy porodzie tez mam nadzieje moc jej uzywac
Evvelka, jak czytam twoje nastroje to tak jakbym siebie czytala w 1 ciazy. Roznie kobiety sie czuja w tym stanie. Ja mam kazda ciaze inna, ta jest zdecydowanie najlepsza jesli chodzi o psychiczne samopoczucie
Sylwia, fajny brzuszek, duzy ale taki zgrabny a wszystkie kilogramy pojda precz po porodzie, karmieniu i letnich spacerkach
Justyna, ograniesz wszystko
mowisz ze u was snieg???? Wczoraj chyba ladnie bylo co? U nas weekend okropny ale dzisiaj slonce od rana tylko tak wieje ze masakra
Jagoda, MUSISZ WZIAC TO NA LUZIE! sprobuj nastawic sie psychicznie na to ze przez np 8 tygodni masz miec prawo nieposprzatane, nieugotowane, ze dzieci moga jest hamburgery, parowki i zarcie z Mcdonaldsa. A ty ciesz sie malym, a ze dziewczyny sie kloca itp a niech sie kloca, w doopie z tym. Pociesze cie ze ja w ogole sie z dziecmi nie bawie, nigdy tego nie robilam... z Zuzia babcia sie bawila poki u nich mieszkalysmy a jak zrobilysmy wyprowadzke to musiala sie odzwyczaic i tyle. Nell juz wie ze ja nie lubie i nie umiem sie bawic.... wole daje slowo sprzatac niz sie bawic z dziecmi
no ew puzzle to moge sie zmusic... ale znam mamy ktore bawia sie godzinami z dziecmi. Wcale nie uwazam tego za plus.... jest tez duzo minusow takiego wychowania. Np pojawienie sie rodzenstwa... takie dzieci czuja sie kompletnie odsuniete na drugi plan, maja poczucie ze traca mame, przestaja byc pepkami swiata. Ja rozumiem stymulowac niemowle ale pozniej to dziecko powinno umiec samo znalesc sobie zajecie, ew mozna pomysly podrzucic. Nie miej wiec wyrzutow sumienia
A Jagoda chodzi do p-kola? A Majka? moze to jakis pomysl?
[ Dodano: 19-03-2012, 14:18 ]
Sylwia, moze masz infekcje grzybicza? masz dodtakowo uplawy?
A mi chyba pomalutku czesci czopa odchodza
Dzis mi taki glut mlecznobialy, duzy wyszedl po sikaniu, bleeee ale bez domieszki niczego.