Dzwoneczek, bez jaj, to jakas prokatolicka klinika ze tabsow lekarz nie wypisze??????????????
tzn ja rozumiem ze jakis pojedynczy lekarz moze wg wlasnych przekonan nie wypisac... ale zeby cala klinika??? Ja pierdziule
dla mnie to jakies science-fiction
Wisnia, ja ciagle latam po taboretach, drabinkach a dzis z Nell na skalki wchodzilam na spacerze ale mnie brzuch w ogole nie boli, tyle ze skurczy takich nieprzyjemnych dostaje.
Ale z Nell mialam to samo i jak co do czego to zamknieta na 4 spusty bylam i 12 godzin bolesnej jazdy mialam aby sie 1 cm otworzyc!
A no wlasnie, to ze brzuch twardy to nie znaczy ze sa skurcze... Ja mam generalnie twardy brzuszek, bo mam zero tluszczu i serio no jak on ma byc miekki jak zaraz pod skora maly siedzi. A jak mam skurcz to czuc az lepiej niz dobrze: ciagnie w dol cale podbrzusze, tchu brakuje, parcie na pecherz od razu, nieraz nieprzyjemne klucia w szyjce przy tym.
Ancurku, moze to prawy sierpowy malego a nie nozki
Kingoza, Biniu, ruszy Was nawet nie bedziecie niczego oczekiwaly. Naprawde rzadko lekarz potrafi cokolwiek przewidziec, szyjka moze sie niepostrzezenie rozwierac kilka tygodni/dni albo w pol godziny i pelne 10 cm jest.
Jest w Polsce sklep Biltema? bo tam sa te pilki bardzo tanio
[ Dodano: 19-03-2012, 18:49 ]
O kuzwa, jutro zaczynam 36 tydzien??????