julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

19 mar 2012, 12:39

Wiśnia, my też mamy w planach zmianę mieszkania, ale to nie wcześniej niż za jakieś 5 lat, bo obawiamy się że finansowo sie nie wyrobimy, no i niech już dzieciaki "zdemolują" co mają zdemolować, a nowe urządzimy już bez ryzyka na zniszczenia :ico_haha_01: A ta szafa to z komandora nie będzie, ale będzie podobna - zrobi nam ją znajomy który się tym zajmuje, ale po pracy - będzie znacznie taniej :ico_oczko:

Kaczorek, ja też już bym chętnie wskoczyła na rowerek z dzieckiem, ale musze odczekać jakieś 2 latka :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 16:21

kurcze wysprzatalam w kuchni 2 szafki gdzie musialam sie troszke powspinac i leze i stekam teraz kregosup mi siada. a co bedzie za tydz jak bede musiala wysprzatac cale mieszkanie okna umyc. mama mi troche pomoze ale nie zrobi porzadku w calym mieszkaniu

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 mar 2012, 16:46

jak raz nie posprzątasz to ci chata syfem nie zajdzie. a dziecko ważniejsze. :ico_puknij:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2012, 21:36

Witajcie
Byłam dzis z dziećmi u lekarki niestety Jula ma Angine i antybiotyk
Bartosz też dostał antybiotyk co prawda troche sie wachała ale na koniec stwierdziła ze lepiej mu przepisać
i tak kolejna seria antybiotyków to juz 3 a Jula jeszcze ma na kolejny tydzien
czyli jak policzyc caly miesiąc na antybiotyku lecą
idzie sie załamać nawet nic chce myśleć jakie spustoszenie on im zrobi

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

20 mar 2012, 00:20

wskoczyła na rowerek z dzieckiem, ale musze odczekać jakieś 2 latka :ico_oczko:
no tak :ico_haha_01:
okna umyc.
jak brudne :ico_noniewiem: ale faktycznie jak na 34 tydzień to troche zawczesnie na taka gimnastykę lepiej poczekać tak do 37 tyg. Fakt jest taki że nic może się nie stać to zmnaczy wczesniej urodzisz ale kto wie.
nawet nic chce myśleć jakie spustoszenie on im zrobi

życze zdrówka dla dzieciaczków nie myś teraz o tym jak trzeba barac żeby było dobrze to nic nato nie poradzisz a sama w sobie choroba też spustoszenie sieje.

julchik22

20 mar 2012, 10:12

Goździk, tak mi przykro, ależ wymęczycie się z tymi choróbskami tej zimy :ico_olaboga: Oby to już był ostatni antybiotyk i choróbska Was opóściły! :ico_sorki:

Wiśnia, kochana, nie gimnastykuj się tak!!! :ico_nienie: Mycie okien nie przyspieszy porodu. Mówi się że ciężarna nie powinna myć okien ze wzgledu na podnoszenie rąk, a to może jedynie grozić odklejeniem się łożyska i przyspożyć problemów :ico_olaboga: Jak raz nie umyjesz, to nic się nie stanie. A jak mocno przeszkadzają Wam brudne, to szanowny pan Małżonek niech się weźmie do roboty. Facet ma takie same dwie ręce jak kobieta i precz ze stereotypami, a Ty oszczędzaj się bo Wy z Dzidizią jesteście teraz najważniejsi! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 11:31

widzisz wiśnia, każda ci mówi, że masz przystopować, a ty wciąż sprzątasz. :ico_puknij:

u nas niby słoneczko świeci, ale wiatr jest mało przyjemny. ale na spacer pójdziemy, bo Tobik dziś mi wstał po 5 i muszę go uspić, by mi nie padł znów o 18 :ico_olaboga: wczoraj też wstał po 6 i o 18 już spał. ledwo go dobudziliśmy na kąpiel - marudził strasznie. dostał potem mleko i padł jak kawka i spał już o 19 :ico_olaboga: i potem po 5 dziś pobudka :ico_olaboga: nie chcę juto powtórki, choć nie powiem, że wieczór bez dziecka jest miłą atrakcją :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 mar 2012, 11:35

ale musze ogarnac mieszkanie po malowaniu. pomoze mi mama wiec nie bedzie tak zle. jeszcze jutro do lekarza ide wiec zobaczymy co powie.

zuzka zasypia o 21 i budzi sie o 7-8 rano ale w ogole nie spi w dzien.

gozdzik, zdrowka dla Julci. a tak w ogole bylas u innego lekarza? moze wcale antybiotyk nie jest potrzebny

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

20 mar 2012, 13:15

nasz teraz właśnie w dzień nie śpi :ico_noniewiem: ale jak nie zaśnie za dnia to potem zasypia jakoś koło 19 i potem pobudke zarządza o 6 rano :ico_olaboga:

julchik22

20 mar 2012, 14:58

tibby, u nas teraz też pobudki o 6 rano to standard :ico_spanko: Senna później jestem przez cały dzień, bo jak Dawiś drzemie w dzień, to ja sobie jakąś robotę zawsze zorganizuję.., ale czasem odpuszczam i korzystam :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”