no dokładnie.. a w nocy najgorzej cala mokra sie budze fuuj.. nigdy wczesniej nie mialam z tym problemu a teraz jak starych chlop sie poce ;pevvelka, uderzenia goraca w ciazy zwlaszcza na koncowce to norma. Mialam taksamo zimno w domu, moj D. na ubierany a ja w krotkim rekawku bez skarpetek i brzuch odkryty i narzekalam jak to mi cieplo jestPociesze Cie ze to blizej niz dalej :P
o jej, mam nadzieje ze u nas minie.. no antyperspirant nic nie pomaga.. az czasem mi głupio sie robi bo jak sie wykapie przed lekarzem dojade na miejsce to juz spocona jestem i smierdzeTeż się bardziej pocę niż wcześniej, antyperspirant nie daje rady. Myślałam, że może to przez wzrost wagi ale słyszałam od bratowej że u niej było tak samo ale po porodzie niestety nie minęło
mam to samo ...kulki nie pomagaja, dezodoranty tez masakra ....no dokładnie.. a w nocy najgorzej cala mokra sie budze fuuj.. nigdy wczesniej nie mialam z tym problemu a teraz jak starych chlop sie poce ;pevvelka, uderzenia goraca w ciazy zwlaszcza na koncowce to norma. Mialam taksamo zimno w domu, moj D. na ubierany a ja w krotkim rekawku bez skarpetek i brzuch odkryty i narzekalam jak to mi cieplo jestPociesze Cie ze to blizej niz dalej :P
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość