no już jest gitevvelka, a ty jak sie czujesz?? brzus nie boli juz ??

A Ty jak tam? Przeszło Ci troszke??
[ Dodano: 23-03-2012, 13:50 ]
za to narzekanie powinni mnie do wiezienia wsadzić :P juz sama ze soba nie wytrzymuje;/
no już jest gitevvelka, a ty jak sie czujesz?? brzus nie boli juz ??
- slabo dzis sie czuje przez ten cukier,masakra i maly jakis niemrawyiw_rybka, Kochana jak sie czujesz??
- lacze sie w bolu,tyle,ze po porodzie przez 2-3 tygodnie pocenie i tluste wlosy,to chyba norma bedzieniech już bedzie ten maj bo ja wymiekam.. mam dosc diety, lezenia, mdlenia, pocenia sie i ciagle zakrwawionej poduszki..
oooo, juz wiem co jutro zrobie na obiadekTeraz dusze filecik z rybki z sosikiem koperkowy i mama nadzieje,ze jak zjem obiad,bedzie git
No ja się tak zastanawiałam wczoraj co z tym wychodzeniem na dwór, bo gadam z mamą i ona do mnie że w święta to pewnie wszyscy do nas będą przychodzić bo my się z domu nie ruszymy, a ja do niej mówię, że jeśli tylko będzie wszystko ok, to czemu niby nie mam wyjść z małym spacerkiem do teściów (mamy jakieś pół km), to mamę wielkie zdziwko chwyciło a ja zwątpiłam i już sama nie wiem, czy to można czy nie można tak od razu wychodzić???jagoda - jak nie ma mrozow,to bez przesady,zeby malucha kisic w domu,on i tak w gondoli lezy,wiatr nie dociera,przykryty jest,wiec po co sie meczyc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość