tak, to może byc to... czyżby....ak sobie myślę, bo co jakieś 20 minut brzuch mi się robi strasznie twardy i boli delikatnie jakby w jelitach coś tam nie gniotło a później mija, czy to mogą być jakieś skurcze???
- u nas tez imprezka,maly sie uklada do snu chyba i pozycji nie moze znalezciw_rybka, jak Twój mały, bo mój ma taką imprezę, że zaraz brzuch mi rozsadzi chyba.
- oooo to ciiiii i czekamybiniu_s napisał/a:
ak sobie myślę, bo co jakieś 20 minut brzuch mi się robi strasznie twardy i boli delikatnie jakby w jelitach coś tam nie gniotło a później mija, czy to mogą być jakieś skurcze???
tak, to może byc to... czyżby....
- oooo to ciiiii i czekamy
no ja wlasnie dzisiaj tam poszlam i pytam czy maja te pudelka a ona ze tak i ze kwitek chce a ja mowie ze kwitka nie mam bo na str internetowej nie da rady bo pisze ze zabraklo pudel. wiec kazala tylko napisac moje imie , nazwisko i personnummer i dala mi pudelko i paczke pieluch. W porownaniu z ta paczka z apoteksgruppen to ta z Kronan o wiele fajniejsza! No i w szpitalu o te torbe libero trzeba sie upomniec, mimo ze juz mam z targow jedna to nie zaszkodziaptece kronans ale ostatnio juz nie bylo
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość