Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 11:35

robiac jej usg ze u dziecka nastapila samoistna amputacja jednej raczki,
- co?????co to jest?
O tluszczu i slabym przez to tetnie teksty to juz byly na porzadku dziennym.
- o rany,co za szpital :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2012, 11:40

tibby, wydaje mi się że na pilmicort to ona za mała
generalnie na wszystko jest za mała
ale asiu spróbuj naprawde z tym mlekiem z piersi

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2012, 11:41

Hej ja po wizycie.
Maly jest glowka w dol ale jeszcze nie wstawiony w kanal rodny. Nie jest tez jakims gigantem, na ile mogla wyczuc po obwodzie glowki wiec :ico_sorki: Tetno 158 uderzen na minute i brzusio rosnie powolutku do przodu. Hb mam 11,2 wiec takie sobie ale juz nie lykam zelaza bo mam mega zaparcia... tylko pije taki plyn na bazie roslin i on niby podnosi Hb plus pije herbatke ktora zawiera pokrzywe. No i nic nie przytylam od zeszlej wizyty (a brzus urosl wiec spoko). :ico_sorki:

A propos tekstow w szpitalu, to jak lezalam w ciazy z Zuzia w szpitalu w Pl, to stary ordynator do mldziutkiej 17-latki wrzeszczal na pol porodowki "Kurwilas sie, to teraz rodz!!!"
:ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_szoking: A ta biedna w szoku taka szczuplutka byla, i w koncu widzialam ze ja winda na dol na sale op wiezli na cc, a polozna obok niej stala i ja po policzku glaskala... Chyba sama widziala ze ta mala byla w nieziemskim szoku i jeszcze te teksty lekarza :ico_zly:

Asiu, jak Zuzia miala 2 tyg to tez trafilismy do szpitala.... bo niby miala gardelko czerwone itp Dostala antybiotyk oczywiscie.... ehhh teraz wiem ze to pewno lekarka sie asekurowala, bo wziasc na siebie odpowiedzialnosc za 2 tyg dziecko to sytuacja nie do pozazdroszczenia :ico_noniewiem:

patrycja_g
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

26 mar 2012, 11:43

patrycja_g napisał/a:
robiac jej usg ze u dziecka nastapila samoistna amputacja jednej raczki,
- co?????co to jest?
ja tez bym chciala wiedziec, odpadla sobie czy sie rozplynela? to juz chyba ta pani wie jak taki rzeczy sa mozliwe
o rany,co za szpital :ico_olaboga:
jak ktos z gornego slaska to napisze na priv bo lepiej rzeczywiscie omijac go szerokim lukiem

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 12:10

mama_zuzi1980, dobre wiesci :ico_brawa_01:
a polozna obok niej stala i ja po policzku glaskala...
- dobre i to :ico_olaboga:

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

26 mar 2012, 12:14

mam pytanko zupelnie z innej beczki:P wziełam sie za prsowanko i nie mam pojecia co i ile do szpitala..
3 pary bodow z dlugim rekawkiem, wystarczy? czy z krotkim moze?
2 pary połspioszkow, wystarczy?
2 czapeczki?? bałgam pomożcie!:P

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 12:35

hmmm,ja tez nigdy nie wiem nie zabrac - bo jak za duzo wezme,to lipa,bo potem i tak trzeba po szpitalu prac,nawet jak nie uzywane,a za malo to znowu klopot - bo jak maz mi dowozil ubranka dla Andrzejak,to myslalam,ze na zawal zejde :ico_oczko:

ja biore teraz ( nastawiona na 5 dni,bo cc) 5 par body z krotkim rekawkiem,5 par pajacykow,2 czapeczki,2 pary niedrapek i ze 3 pary skarpetek + 2 tetrowe pieluszk i rozek i musi wystarczyc :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2012, 12:40

ja biore teraz ( nastawiona na 5 dni,bo cc) 5 par body z krotkim rekawkiem,5 par pajacykow,2 czapeczki,2 pary niedrapek i ze 3 pary skarpetek + 2 tetrowe pieluszk i rozek i musi wystarczyc
Ja bralam 5 szt body z krotkim rekawkiem. 2szt pajacykow, 2 spiochy i 2 kaftaniki.
Wystarczyło :-) A ciuszki na wyjscie przygotowalam w domu i moj D. mi je dowiozl.
Rozek wcale nam sie nie przydal i mam nieuzywany :-D Czapeczke po kapieli zakladalam a tak bez chodzila. Zreszta poganiali tam by sciagac.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 12:45

Czapeczke po kapieli zakladalam
- dokladnie tak,a iedrapki tez tylko w szpitalu uzywalam. A Zuzi w nocy obcielam paznokcie - bo niby nie mozna,ale mnie wkurzaly takie dlugie pazurki :ico_oczko:
A rozek uwielbiam dla maluszka,wiec u nas napewno bedzie w uzyciu - maz tez woli w rozku malca brac,mimo,ze moje nie takie male sie rodza :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2012, 12:48

:ico_szoking: :ico_szoking: ci lekarze to chamy na maxa :ico_zly: raz tez slyszlam opowiadanie kolezanki ktora rodzila z inna dziewczyna na sali , a biedna sie meczyna z bolow i nie mogla urodzic i mowi do lekarza ze ja boli a on do niej z tekstem : "a jak ci wkladal to cie nie bolalo ??" :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”