Rybka, a K-linie??? To ja wiem co to za małpaMnie wkurzala taka jedna neonatolog - przyszla i mi wymienia co Zuzka ma - porazenie splotu barkowego typu Erba,makrosomia plodu,hipoglikemia - trzeba podlaczyc pompe z glukoza,bo dziecku grozi spiaczka,powiekszona watroba,zoltaczka nie fizjologiczna - potrzeba naswietlen,podejrzenie uszkodzenia serduszka - za dwa dni kontrola kardiologiczna,powiekszone komory w glowce - USG do powtorzenia itp - a ja stoje i oczy takie i oczywiscie sie poryczalam - a ta sobie poszla i przyszla do mnie polozna i zaczela mnie pocieszac,ze ta babka jest taka rabnieta i ma takie podejscie,ze to wszystko co wymienila za kika dni bedzie juz nieaktualne,bo glukoza zlikwiduja hipoglikemie,naswietleniami zoltaczke,makrosomia to nic innego jak wielkosc Zuzi i to tez zejdzie - bo malutka byla napompowana przez ta moja cukrzyce nieleczona,watroba i te komory w glowce,to przy tych innych dolegliwoasciach,jest skutek uboczny i nic zlego nie oznacza,a raczke bedziemy rehabilitowac - a do sluchania serduszka miala podlaczona taka czujke i bylo git,wiec tak naprawde mam sie nie martiwc,tylko cieszyc maluszkiem.
Dokładnie jak mówisz, przy trzecim cię małpa nie zagnie.
Mnie się oberwało (no niczego innego znaleźc nie mogła) lekka czerwonana wysypka na ciele Milci.
Opierdziel, że piorę w Jelpie Jakbym prała w Loveli, byłby opierdziel, że w loveli.
najgorzej było jak byłam z Bartkiem. Ja to ja, ale inne matki dzieci z żółtaczką były nastraszane transfuzjami krwi itd przez tą jędzę!
[ Dodano: 26-03-2012, 18:30 ]
A coś jest złego w kąpaniu pod kranem?? Pytam serio, bo mnie to nie gorszy
Jak wygodna umywalka, to czemu nie (na początku póki się mieści bobik)