Madleine, wszytskiego najlepszego z okazji urodzin! Życzę Ci przede wszytskim tego, czego Ty sama sobie życzysz! :ico_buziaczki_big:
Gosia, ja Dawisia przez cały dzień rodziłam naturalnie, ale w końcu poród zakończył się cc, jak się później okazało można było tego uniknąć
Generalnie bardzo źle to wspominam i niechętnie do tego wracam. Niemniej nauczona doświadczeniem wiem jak się przygotować do następnego porodu. Może Córcię uda mi się urodzić naturalnie, ale oczywiście nie za wszelką cenę - zobaczymy jak się akcja potoczy...
Kasiala, wózeczek jest super! My też kiedyś chcieliśmy x-landera, ale zbina nas z tropu koleżanka która narzekała na małą gondolę, no i przestraszyliśmy się bo oboje z Mężem jesteśmy wysocy i kupiliśmy Jedo - gondola rzeczywiście posłużyła bardzo długo, ale już ze spacerówki nie jestem aż tak zadowolona - myślę, że x-lander byłby lepszy bo jednak spacerówki znacznie dłużej się używa. No ale wówczas człowiek niedoświadczony był. Fajny też wybraliście kolorek - taki unisex - jak będzie drugi chłopak to też będzie pasował
A rączka w tym wózku jest przekładana?
Mi dziś zdjęli szwy z miejsca po ósemce - została mała dziurka do której może się przedostawać jedzenie i trzeba raz na jakiś czas pokazać się u dentysty żeby to przepłukać. Poza tym wszystko goi się dobrze. No i zapisałam się na leczenie kolejnych dwóch zębów bo są plamki - znowu skubane popsuły się od środka
Czemu ja muszę mieć przeboje z zębami akurat jak jestem w ciąży?