Za każdym razem kazał mi się logować, a jak próbowałam się zarejestrować i wpisywałam e-mail to wyskakiwało, że ktoś inny ma taki sam-a ja się wcześniej nie rejestrowałam. Teraz jest już ok bo zmieniłam hasło.a z czym masz problem w imageshacku?
to dla cioci Murchinson jeszcze kilka![]()

A Marcelowi na następne urodziny kupcie - zestaw małego fotografa.
W piatek wazylam go i ma 8700 wiec u nas tez radosc ze wreszcie przybiera i to ok 250 g na 2 tyg. Po tym jego zastoju bardzo mnie to cieszy.

w niedziele pojehalismy do brata R i Filip tak chcial dogonic kuzyna swojego z sie zapominal i biegal samdopiero gdzies po 6-8 krokach orientowal sie co robi i albo szukal podporki albo wrzeszczal i sie przewracal. Ale jak wrocilismy do domu to juz nie umie sam chodzic
![]()

No i byłam w tym żłobku i..lipa-nie ma problemu można na godziny zapisać (ale całe czesne się płaci 225zł i jeśli dziecko je to 4,5/dziennie). Zapisy do końca marca by maluch mógł chodzić od września. Jeśli chciałabym by chodził teraz to podanie należało złożyć do końca marca 2010r. Mają tylko 10 dzieci, wszystkie starsze a 2 czy 3 idzie od września do przedszkola, a miejsc mają więcej. Więc jeśli młody pójdzie to tylko do prywatnego ale nawet nie wiem czy tutaj takie jest. W tym państwowym to pani się zdziwiła, że mały jeszcze nie chorował a ma prawie rok