ale sie tu dzisiaj dzieje!!!!!!!!
strasznie się cieszę
u nas dzisiaj patronaż i mały waży 3800 i wszystko z nim ok

Ale super i fajna wage ma jej corcia - mama nic nie przytylam,brzusio malutki a corcia ksiazkowa
 Ale super i fajna wage ma jej corcia - mama nic nie przytylam,brzusio malutki a corcia ksiazkowa   

- ale ci fajnie,ja tez chce takiego maluszka,jestem ciekawa ile ten moj kolosek wazy terazi mały waży 3800

- no dobra,bede grzecznaryba nawet nie waż sie rodzic wczeniej

Idzie lawinowo
  Idzie lawinowo   
  chyba zpodam sobie apap normalnie bo miec kolejny dzien z zyciorysu wyciety to nie chce!
  chyba zpodam sobie apap normalnie bo miec kolejny dzien z zyciorysu wyciety to nie chce! 
  Chce biegac, jezdzic na rowerze, tanczyc, napic sie piwka no i miec sily
  Chce biegac, jezdzic na rowerze, tanczyc, napic sie piwka no i miec sily   Teraz wejde w domu po schodach sztuk chyba 8 i serce malo co mi z klaty nie wyskoczy
  Teraz wejde w domu po schodach sztuk chyba 8 i serce malo co mi z klaty nie wyskoczy  

ja mialam z odbytu i pochwyA ten wymaz to wam z pochwy czy odbytu pobieraja?
no wysoko, wysoko :) Ale jeszce ma duuuuzo czasu zeby opaść :P znajac moje szczescie ostatnio to urodze pewnie w 50 tygodniu :D jak sie mały pchał i mialam skurcze to teraz nie bedzie chciał pewnie wyjsc:P Ale póki co niech siedzi głeboko i nie wychyla noska:Pevvelka, sliczny brzusio i wydaje mi sie ze bardzo wysoko jeszcze. moj o wiele nizej,. postaram sie pozniej wkleic zdjecie.

O 1.05 Zuzia byla na swiecie
  O 1.05 Zuzia byla na swiecie   
  Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość