dokłądnie nie martw się, będzie dobrze ja rozumiem że się stresujesz ale lekarz wie co robi, lepiej teraz niż za późno, bądź dobrej myśliancurek86, oj kochana nie martw sie na zapas,zobacz jaki Patrys od Dzwonca chlopczyk na medal,a urodzony w 34 TC
u nas też wiało i w sumie wieje nadal, ale ciepło było, dwa prania wyschły w godzinkęu nas tez wialo ale ten wiatr wszystko oszuszyl
ależ oczywiście że go wykorzystam na maxa ja do pracy dojeżdżałam ponad 100km w obie strony co dzień, do siedziby firmy mam prawie 250km więc nie odważę się w ogóle zostawić małego na pół dnia samego w domu, co to to nie jedyne co zrobię sama to zgłoszę małego w urzędzie, bo nie możemy się dogadać co do drugiego imienia- ja chcę tylko Piotr, a M chce Piotr Franciszek (po swoim tacie). no więc muszę być tam samaAsieńka, wyślij męża z papierami do pracy, po co się Ty masz fatygowac obolała,
no właśnie oglądałam pogodę o tak- już się cieszyłam że będzie ładnie a tu proszę- pogorszenie pogodynie wspominając o przyszłym tyg. po1-2 stopnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość