Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

29 mar 2012, 11:18

Bry

ja dzis nie w sosie, pewnie przez pogode :ico_noniewiem:

nic sie na porod nie zapowiada u mnie wiec sie wezme do roboty bo siedziec bezczynnie nie lubie :ico_oczko: chociaz moze skoro moj suwaczek zniknal z 1 stronki to cos znaczy :-D

Sylwia, mała sie napewno obróci, nie martw sie na zapas :ico_sorki:

a ja poczytalam wieczorem o tych truskawkach z biedronki i oczywiscie mąż lecial kupić :-D

milego dnia :-)

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

29 mar 2012, 11:22

tez raz ktras tak miala,nie pamietam kto - ale mialo byc CC i jakims cudem dzidzia fiknela :ico_oczko:
czyli bardziej wiarygodne ze sie nie przekreci :D nie no ale to bez sensu zebym ja sie z forum dowiadywala... przeciez to on powinien powiedziec... i umowic sie na usg za jakeis 3 tyg w celu sprawdzenia..a nie stac mnie na to zeby isc za 3 tyg prywatnie i to sprawdzic

wynik cytologi mialam we wrzesniu a on dzis dopiero sobie o nim przypomnial ja myslalam ze on widzial wynik..a tu jednak nie i wyszlo ze mialam grzybki candida czy jakos tak.. tyle mc temu..to stad teraz ten zapach i to swedzenie okropne !! a jak bylam u niego ost tydzien temu z tym swedzeniem to mowil ze nic sie nie dzieje ..no jak sien ic nie dzieje do cholery skoro swedzi i na cytologi wyszlo wyraznie ze sie dzialo..

wiecie co słow mi brak poprostu :( ehh

:ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 29-03-2012, 11:24 ]
nie boje sie CC bo wazne dla mnei zdrowei dziecka ..ale czemu mi nonono nie mowi nic tylko za jezor trzeba ciagnac..co ku**a w łape mam mu dać zeby byl ok lekarzem ?? on chyba na to liczy

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 mar 2012, 11:27

tibby, masz ślicznego Syneczka i te jego niebieskie oczka :)))

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 mar 2012, 11:27

Sylwia, spokonie jeszcze może sie przekręcić

a jesli chodzi o moje samopoczucie to wiecie ja już nie śpie od dwóch lat więc nic dziwnego że jestem zmęczona
i o ile do majki jak wstaje i daje jej mleko i nie musze byc zbytnio przytomna to do młodego muszę sie konkretnie wybudzić bo przecież odbijanie i wogule

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 mar 2012, 11:29

Rozpalilam w piecu,maz w pracy ale zaraz brzuch jak skala - czy wy tez macie przez brzuch problem z zalozeniem skarpetek,butow i schylaniem?!
ja tak mam, jak sie schyle to mam skurcz od razu.. czuje jak mi sie skora napina i brzuch twardnieje i przybiera dziwnych ksztaltow.. dlatego kupilam buty wkladane a skarpety zaklada mi chlop :P aale coz wole nie ryzykowac..

Awatar użytkownika
Sylwia

29 mar 2012, 11:30

szkoda ze nie można lekarza zmienic :( :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 mar 2012, 11:32

skoro moj suwaczek zniknal z 1 stronki to cos znaczy :-D
- oby :-D
i oczywiscie mąż lecial kupić :-D
- hehe,nalezy nam sie,ja sie zastanawiam jak to bedzie w czerwcu,czy malego wysypie jak zjem :ico_wstydzioch:
to do młodego muszę sie konkretnie wybudzić bo przecież odbijanie i wogule
- dokladnie :ico_olaboga:
Ja ci polecam ten magnez,bylam taka zmeczona,nerwowa i wciaz taka oslabiona i poszlam do lekarza i ten mi zapisal magnez - najpierw sie wkurzlam,co za podejscie itd ale jak go bralam przez tydzien czasu 3xdziennie jak zalecil - to odzylam :ico_szoking:

[ Dodano: 29-03-2012, 11:33 ]
dlatego kupilam buty wkladane
- ja tez mam adidaski wsuwane ale musze sie schylic z lyzka do butow :ico_oczko: I prawa noga git,ale lewa to masakra :ico_zly:

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

29 mar 2012, 12:19

Jestem, zyję :ico_haha_02:
Rybcia pisała prawde, padła karta graficna w kompie, a to wydatek 500-800 zł, na razie mnie nie stac, z internetu korzystam tyle o ile na moim małym netbooku, ale mnie krew zalewa na ten maleńki monitorek, wiec nawet nie zaglądam. Starałam sie dzis w nocy, bo oczywiście spałam do 3 :ico_zly: ale internetu nie było :ico_zly: jak nie urok to sraczka....
Całuje Was wszystkie :ico_haha_02:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 mar 2012, 12:36

hej

alez cudny synus binius nie mogę sie napatrzec :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

sylwia
spokojnie...jeszcze ma czas aby sie obrócic... :ico_haha_02:
Całuje Was wszystkie :ico_haha_02:
my was też :-D

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

29 mar 2012, 12:44

ha! zaraz skończe prasowanko dla Szymka!! :))

kurcze czuje jak on sie wierci tylko jakos nisko bardzo.. kolo pachwiny czuje jak urzeduje.. nie wiem o co chodzi.. to normalne ze tak nisko?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”