Igor ma drzemkę właśnie NARESZCIEjedni wstaja inni dopiro spac ida
[ Dodano: 29-03-2012, 14:40 ]
Ania dla Milenki
Koroneczka za chodzenie mały zdolniacha
Lżej bo nie będę musiał go nosić tak często, a to że głowę będzie trzeba mieć jeszcze bardziej dookoła siebie i ze małego wszędzie będzie pełno to jakoś mi nie przeszkadza, przerabiałam to z siostrzeńcem i nie przeraża mnie to.Murchinson nie wiem czy ci lżej będzie jak Mati zacznie sam chodzić
D ogląda rasta-mysz z młodym i też zachwala, że mądra bajkaA na Dore to ostatnio i R z Filipem patrzyl, mowi ze sie angielskiego uczy i ze bardzo fajna ta bajka
W domu niewiele tyle co przeniosę z pokoju do kuchni, czy z łazienki do pokoju ale z i na 3 piętro a on już trochę waży i lżejszy nie będzie. Po prostu jest mi ciężko i tyle. Ale to jeszcze za dłuuuuugi czas zanim nastąpi kiedy sam będzie więcej chodizł.w domu go dużo nosisz czy jak?
Mój grzecznie po kąpieli wypija flachę i śpi od 19.30 Z tym u nas nie ma problemu (poza momentami jak dziąsła na początku dokuczały)muszę w końcu moje 2 pchełki spać położyć
dzięki,zrobię jak kapustkę będę miałaAniu, pytałaś jak robię zasmażaną kapustkę, a więc najpierw ją płuczę jak jest mocno kwaśna, kroję, podsmażam na smalcu chwilkę, potem zalewam gorącą wodą i gotuję z 45 minut. Potem podsmażam cebulkę na smalcu, dodaję łyżkę mąki i dodaję do kapusty, jeszcze chwilę gotuje i gotowę. Gotując dodaje pieprz, liść laurowy i ziele angielskie, doprawiam solą, pieprzem i cukrem ( robię tak na słodko kwaśno) Jak tam dziewczyna brata się trzyma??
ja tez sie pod tym podpisuje i nie moge sie doczekacMurchinson, ja też uważam, że z chodzącym dzieckiem ( takim który już się nauczy panować nad upadkami) będzie dużo dużo lżej
koniecznie daj znac co wymysliszle spoko ja już coś wymyślę na jutrzejszy obiad
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość