no to się ta bratowa czy szwagierka ucieszyo to taka ekipa jak jej tam wpadniemy,to napewno nic nie zostanie

- tak,juz teraz we wtorek da mi skierowanie w razie czego.Nawet sobie gatke przygotowalam,gdybym trafila na lekarza,ktory powie,ze nie zrobi CC - powiem,ze ma mi dac to na pismie,zebym miala dowod do sadu,bo aktualnie prokurator roztrzyga,kto zawinil,ze corke mam niepelnosprawna. Ale obaj doktorzy zapewniaj,ze jak bede miala skierowanie z wpisana waga Andrzejka i Zuzi i dopiskiem,ze Zuzia jest ze splotem i to,ze mam cukrzyce,to nikt nie odmowiiw_rybka, a jak Cie wczesniej ruszy to tez bedziesz miec CC?
ja to sie bardziej martwię, że braknie dla Wszystkichno to taka ekipa jak jej tam wpadniemy,to napewno nic nie zostanie
jeszcze męża tego naucz żeby w razie czego mógł mówic za Ciebiepowiem,ze ma mi dac to na pismie,zebym miala dowod do sadu,bo aktualnie prokurator roztrzyga,kto zawinil,ze corke mam niepelnosprawna. Ale obaj doktorzy zapewniaj,ze jak bede miala skierowanie z wpisana waga Andrzejka i Zuzi i dopiskiem,ze Zuzia jest ze splotem i to,ze mam cukrzyce,to nikt nie odmowi
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość