no w mleku na 100% nie problem bo z obu piersi uciagnelam 160ml wiec ono jest w nocy jak by mogla do by od cyca sie nie odkleilaja mysle ze to nie problem w mleku
jak zadzwonie napewno napisze co mi powiedzieli o ile i dzis pracuje tam ktośAle gdybys dzwonila to napisz co Ci powiedzieli
przepraszam, że się wtrące...u mnie też było bardzo podobnie, dosyć niedawno mimo, ze Kubuś sporo starszy i w sumie mógł by się już obyć bez cyca, to zaniepokoiła mnie ta niechęć do ssania piersi trwało to 3 dni przez które kompletnie nie chciał zassać mimo, że moje ściągnięte lub MM z butli ssał az sie dymiło czułam, że mleczka mam coraz mniej ale nie rezygnowalam jeszcze i podstawiałam cycka przy kazdej okazji aż w końcu odwidziało mu się i załapał ponownie cycusia nie mam pojęcia co to mogło być może dzieci tak mają poprostu czasami i jużMartyna wrzeszczy jak tylko cycusia jej podkladam, glowe odwraca i nawet go nie lapie
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość