a tych dlugich podpasek ile kupiliscie?
[ Dodano: 02-04-2012, 20:35 ]
a nie pisalam wam. wczoraj sprzedalismy auto mielismy rowera a dzis juz maz kupil nowy i mamy mazde 6 w kombi
- mi tez po Zuzce zostalya majtki poporodowe mam jeszcze
- a ja wlasnie znalazlam patyczki z ogranicznikiem i wlasnie prawie cala pake wkladek laktacyjnych,wiec nie musze kupowaczuzyłam moze 4 i całe pudło wyrzuciłam,
- ja nie biore wcale,bo u nas w szpitalu daja ale kupilam jedna pake belli takich duzycha tych dlugich podpasek ile kupiliscie?
- superi mamy mazde 6 w kombi
- ale ja z Zuzka mialam duzy brzusio,chociaz fakt,ze roznie jest,bo byl mniejszy niz ten andrzejkowy,a on bym lzejszyPatrz Zuzia
- no a cos od siebie?Jak sie czujesz?Jakies zwiastuny porodu?Kiedy jakas wizyta?Boziu, pisze tego posta juz chyba 40 minut, co rusz cos mi przerywa
- wlasnie z naciskiem na byly,teraz tak namieszali z tymi lekami,ze wczesniej byly ne po 1 grosz,a teraz po 20-27 na maksymalnej znizcei są (były w każdym razie)
- to samo u nasJest to pumicort i berodual.
- podpisuje sieAle też jak widze tylko począteczki jakiegoś "dyszenia" startuję z inhalacjami zwykłą solą fizjo i zwykle przechodzi... plus oklepywanie.
- a juz mu sie poprwily wyniki?dodam ze to trzecie doba gdy nie podaje żelaza...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość