Surtsey polożna była i mówiłam jej o tych krostkach u małego to kazała mi kupić Emolium krem specjalny, ale to dziadostwo dosyć drogie i czekam. Może jak przyjedzie pediatra to coś zaradzi, tzn. bardziej kompetentna osoba chyba, bo ta położna to tylko polecała jakieś znane marki kosmetyków. Jak jej pokazałam płyn do kąpieli i krem do pupki z rossmana to trochę zdziwiona że nie mam Sudocremu i płynu Nivea.
Co do kilogramów to mnie zostało jeszcze 10
Przytyłam w sumie 20 kg przez całą ciąże, po porodzie miałam 6 kg mniej a teraz już połowa. Karmię piersią więc myślę że dam radę zrzucić resztę tak w 2 miesiące.
Jeszcze Wam nie opisałam porodu, ale pamiętam i napewno się zmobilizuje i jakiś poemat zaserwuję.
tibby, ja niedaleko Poznania i też deszcz i zimno, a chciałam dzisiaj małego choć na chwilkę na tarasik w wózku wystawić może byłby trochę spokojniejszy
Odpoczywajcie dziewczyny póki możecie, po porodzie możecie nie mieć czasu
A jak u Was przygotowania do Świąt, bo u mnie brak w tym roku chyba. W piątek wyśle K. na jakieś zakupy i tyle, co kupi to będzie jadł przez cały weekend, nie chce mi się nic pichcić