Cześć!
Mi ostatnio czasu brak, dzieciątko me wymaga uwagi! Byliśmy też u mamy dzisiaj i na zakupach, dziadki kupili Maksiowi samochód na którym może jeździć, może go ciągnąć i może go pchać, Młody prezent już dostał i jest nim zachwycony
jejku znowu nie dokoncze, bo syn wzywa....
[ Dodano: 04-04-2012, 20:03 ]
No wróciłam!
Markotka, biedna jesteś, niefajnie się pracuje w takiej atmosferze ale trzymaj się mocno! I jak Krzysio? Już mu złość minęła? Pewnie skok rozwojowy, masz rację!
Murchinson, fajnie, że tyle czasu spędzisz u mamy fajnie, że są Święta i można na jakiś czas wyjechać od codzienności. My co prawda nie wyjeżdżamy ale rozdzinnie święta spędzamy
Aniu, jak Milenka ma apetyt?? A tego pokoju na górze nie możecie ogrzewać, żeby sobie dodatkowy zrobić?
Emilia, dobrze, że już lepiej się czujesz fajnie, że u mamy spędzisz troszkę czasu, gdybyście przejeżdżali przez Ostrów- zapraszam
Święta się zbliżają wielkimi krokami, a ja jeszcze mam nic nie zrobione. Nawet nie wiem co zrobić będę piekła babkę drożdżową i placek z jagodami, a co z konkretów to jeszcze nie wiem. Jeszcze muszę kupić mazurka i babeczkę do święconki Lubię Wielkanoc, ale tego roku ma być bardzo zimno