emilia7895, to u was ma kto jeść a tartę bym zrobiła tylko muszę sobie taką foremkę sprawić bo nawet nie mam
moja mała wstała po ponad godzinnej drzemce
Ja Wam też.Oby tego Ci życzę
A u mnie różnie było i tak że na krótki rękaw ale i tak że śnieg leżał i pamiętam, że dziadek wieszał na drzewie przed oknem słoninkę dla sikorek, a te zawsze zjadały ją bardzo szybko.Aniu, ja to zawsze pamiętam jak byłam dzieckiem to na Wielkanoc było tak ciepło, że się na krótkie spodenki biegało.
To miałam wczoraj, dziś wyjęłam mięso mielone i coś z niego muszę zrobić.makaron ze szpinakiem i kurczaczkiem
Młody zasypia ok.19.45-20.ale idąc koło 21 spać to przynajmniej do 7 śpi
muszę chyba Wam częściej na niego marudzićwystarczy ze wczoraj napisalas, ze tak wczesnie wstaje i zobacz
to ja jak tak kładłam małą spać to wstawała po 6...więc tą godzinę później wolę ją położyć to chociaż jest spanie do 7Młody zasypia ok.19.45-20.
u mnie słonkoPogoda paskudna, zimno, brrr i co chwila mżawka.
mój pyzul ma 9,76kg
I zapomniałam się pochwalić-układa sam piramidę-latarnię z kółek, takich co się na pałąk nakłada co chwila zakłada i zdejmuje i tak w kółko.
Jak Tobie tak pasuje to dobrze. Mateusz to z kurami chodzi spać i z kurami wstaje ale nam (tzn mi) to pasuje. Ja tak spałam jak byłam mała i teraz też prawie zawsze pierwsza odpadam i wcześnie wstaję niezależnie od dnia tygodnia.więc tą godzinę później wolę ją położyć to chociaż jest spanie do 7
na ławie stał soczek w kartoniku Hani,jakaś połowa może,a ta go ściągnęła i zaczęła pić ze słomki i super jej szło nic się nie oblała i jeszcze zła,że tak szybko wypiła,bo chciała jeszcze
ja poproszestawiam dla chętnych
Ja też.ja poproszestawiam dla chętnych
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość