Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

10 kwie 2012, 17:18

czyli ja jak skoncze 36 Tc moge juz wyganiac mala?? bo juz mam dosc wnerwia mnie to !! :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 10-04-2012, 17:18 ]
a wogole w niedziele zaczelismy 35 TC stawiam :ico_tort:

[ Dodano: 10-04-2012, 17:20 ]
i niech mi ktos powie ze ciaza to najpiękniejszy okres to go udusze !!!! :-D :-D

jest mi ciezko marudze i nic mi sie nie chce..... jutro ide kupic koszule i musze torbe spakowac :D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 kwie 2012, 17:21

i niech mi ktos powie ze ciaza to najpiękniejszy okres to go udusze !!!! :-D :-D
- mysmy z kuzynka ciazarna ( jest teraz w 7 m-cu) stwerdzily wczoraj,ze ciaza powinna trwac max 7 m-cy,bo potem jest juz za ciezko :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Sylwia

10 kwie 2012, 17:24

- mysmy z kuzynka ciazarna ( jest teraz w 7 m-cu) stwerdzily wczoraj,ze ciaza powinna trwac max 7 m-cy,bo potem jest juz za ciezko :ico_wstydzioch:
tak powinno byc !! :ico_sorki:

[ Dodano: 10-04-2012, 17:26 ]
bo ktos mi ost mowil ze nie powinnam myslec o ty maby po skoncoznym 36 tygodniu ciazy starac sie wygonic malenstwo bo to za wczesnie... ale przeciez to juz jest ciaZa donoszona ... wiec co sie stanie jak w w 37 tyg zaczniemy z M zabawiac sie ostrzej :P itp itd ??

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 kwie 2012, 17:35

i musze torbe spakowac :D
- wlasciwie to ja tez powinnam :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 10-04-2012, 17:35 ]
wiec co sie stanie jak w w 37 tyg zaczniemy z M zabawiac sie ostrzej :P itp itd ??
- nic :ico_oczko:

Ja musze tez meza zmolestowac :-D

Awatar użytkownika
Sylwia

10 kwie 2012, 17:36

czyli rybko myslisz ze mozemy zaczac po skoncoznym 36 Tc zapraszac malenka ?? w co watpie ze sie poslucha bo kuba byl przeterminowany :D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 kwie 2012, 17:46

ja mysle,ze probowac mozna - a wyjdzie jak bedzie chciala :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sylwia

10 kwie 2012, 17:47

no to git :) to za 3 tygodnie robie wszystko aby młoda sie pospieszyła ... a Ty Rybciu pakuj torbę :)

[ Dodano: 10-04-2012, 17:48 ]
no własnie ona i tak wyjdzie wtedy kiedy bedzie miala chęc ... :D ale probowac mozna :D

Awatar użytkownika
Gusia90
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

10 kwie 2012, 18:16

Hej :)

my juz razem w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mlody wycalowany i wysciskany :ico_haha_01: Krzyś też przytulil i ucalowal malego i pomaga :ico_sorki: wiec jak na pierwsza reakcje jest super :ico_sorki:

papierkowe sprawy tez zalatwione :ico_sorki:

biniu, o kurcze ale mialas porod :ico_olaboga: , ale ważne że po wszystkim

no to ktora nastepna na porodowke leci ? :-D

i kurcze nie wiem co chcialam jeszcze napisac, bo taka szczesliwa jestem :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 kwie 2012, 18:25

Dziewczyny, to czasami niepokojące, że wszystkie chcecie tak szybko. Po to ciąża trwa te 40 tygodni (38-42 dokladniej to ujmując), żeby DZIECKO się dobrze rozwinęło...
ja też marudzę, wszystko mnie boli, spać nie mogę zwyczajnie, chodzić ledwo, a tu jeszcze 3 dzieci do obskoczenia, ale bez przesady... Ja tam wolę teraz odczuć cierpienie na własnej "czteroliterowej" niż potem z dzieckiem sie po specjalistach bujac albo spędzić x dni w szpitalu bo cośtam... Niepokojące...

i sobie i innym rozdwojonym życzę... cierpliwości po prostu...

GUSIU, cieszę się razem z Wami :D

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

10 kwie 2012, 18:36

Gusia, ja również cieszę się że już jesteście wszyscy razem w domu :ico_brawa_01:
to teraz czekamy na zdjęcia :-D

ancurek witaj kochana, myślałam dziś o Tobie, czekamy na zdjęcia synka

asieńko masz rację w razie jak nie będa chcieli zrobic cc niech piszą to na piśmie, po co ryzykowac niepotrzebnie wasze zdrowie?

Ja siedzę u mamy na kompie, moja siostra zabrała Damiana do swojego chłopaka to mam chwilę, a na górze mój brat z mężulcem przebijają ścianę - się dzieje, fajnie bo jest postęp noi mój brat się zaangażował - oby tak dalej to szybciej pójdzie :ico_sorki: :ico_sorki:
Dziewczyny, to czasami niepokojące, że wszystkie chcecie tak szybko. Po to ciąża trwa te 40 tygodni (38-42 dokladniej to ujmując), żeby DZIECKO się dobrze rozwinęło...
ja też marudzę, wszystko mnie boli, spać nie mogę zwyczajnie, chodzić ledwo, a tu jeszcze 3 dzieci do obskoczenia, ale bez przesady... Ja tam wolę teraz odczuć cierpienie na własnej "czteroliterowej" niż potem z dzieckiem sie po specjalistach bujac albo spędzić x dni w szpitalu bo cośtam...
też tak uważam, ja też czasem mam dośc, bo wkurza mnie moja "ułomność" ruchowa, ale daję radę i chcę dotrwac aby mały miał jak najwięcej szans na prawidłowy rozwój :ico_oczko:
Damiana urodziłam dokłądnie tydzien po terminie, ale jakoś mi to wtedy nie przeszkadzało, na prawdę miałam w sobie dużo cierpliwości i spokoju, teraz trochę gorzej, bo już mam jedno dziecko i dokucza mi to, że nie jestem taka sprawna i on to odczuwa, ale nie jest źlę, daję radę - muszę :-D
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 18:40 przez Myszka_, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”