My bylismy dzisiaj na USG bioderek, na szczeście wszystko ok.
Tylko wściekła jestem bo mimo iż miałam skierowanie o ktore musiałam sie prosić to i tak musiałam zapłacic 60 zl, nosz ku... nóż mi sie w kieszeni otwiera
bo pogoda ładna to wszystkie korzystają. Zobaczysz że jak będzie kilka deszczowych dni to ruch się większy zrobiCoraz spokojniej tu na naszym wateczku ...
Pierwszych tzn ze smoczkiem z jedna dziurka ? My jeszczetakich uzywamy ale powinnismy juz innych uzywac z dwoma...Musze zakupic. O ile o to pytasz. Takze mysle ze spokojnie mozesz tych 2 uzywac.używacie dalej tych pierwszych butelek??
Ja tez bede kupowac smoczusia rozmiar wiekszego. Raz ze smoczkamozna uzywac 2 miesiace max, a dwa ze juz pora na zmiane niebawemZnalazłam z TT ale od 3 do 9 miesięcy i zastanawiam się czy będą dobre
a ja dziś z komody Patrysia pozabierałam te najmniejsze romiaryA ja wyciągnęłam dzisiaj pudło z rzeczami większymi dla Borysia i okazało się że całkiem sporo tam ciuszków w rozmiarze 68-74,
tak samo robię.a butelki myję normalnie płynem a potem sparzam je wrzątkiem.
brawa za udane zakupypojechałysmy na ciuchy i do Pepco, zadowolona jestem, bo i tu i tu troche takich typowo letnich ciuszkow kupiłam dla dziewczynek, za grosze
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość