Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 kwie 2012, 22:16

A Mad butelki mylam normalnie plynem do naczyn i potem wyparzalam wrzatkiem
Musze jutro wszystkie doprowadzic tak do porzadku :ico_sorki:
d., sliczny avatarek
dzieki :-)

[ Dodano: 11-04-2012, 22:17 ]
waga też stoi
Minely dopiero 2 tyg od porodu musisz dac sobie czas, a teraz zaakceptowac siebie choc wiem ze to trudne :ico_noniewiem:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 kwie 2012, 22:21

kingoza sorki...pewnie ominęłam...ostatnio i tak nie ma zbyt duzo czasu na bycie tutaj...ale jak wstawisz w dziale opisow to z chęcią przeczytam :-D

biniu_s, ja muszę dawac sztuczne mleczko na noc...bo już od 17...to mam tylko jeden wisk przy piersi...ciągnie i sie denerwuje ze nic nie leci...bo dotąd bardzo często wisi mi na piersi...czasem dam też w dzien...gdy zauwaze ze znow płacze z głodu...i jak narazie nie polubił do tego stopnia butli zeby piersi też nie kochać :-D :ico_oczko:
...poobserwuj go...podaj mu te skromne 30 ml i tak jak jagoda pisze zobaczysz czy po wypiciu sie uspokoi...moze rzeczywiście jest głodny.

agasio alez super ze Olcia przespała ci noc... :ico_brawa_01: moze zacznie tak codziennie :-D

Jesteśmy juz po wizycie w poradni patologii noworodka...Patryś waży już 6570g, ale od jutra bedziemy sie rehabilitowac bo mały jak lezy na pleckach i podnoszony za raczki wogole nie utrzymuje głowki...zupełnie jak noworodek:(.
dobranoc

[ Dodano: 11-04-2012, 22:45 ]
kingoza już przeczytałam i powiem ze moza pozazdrościc takiego porodu :-D . Super!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 kwie 2012, 00:04

.zupełnie jak noworodek:(.
- oj tam,a na zdjeciu ladnie trzyma glowke,pewnie tam nie chcial pokazac,glowa do gory :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2012, 08:43

no a ja mam dzisiaj majke w domu i już mam jej dosyć
rano ledwo podałam jej antybiotyk tak się broniła
a teraz łazi i mendzi!!!!to dziecko non stopa płacze
i budzi mi Iwo bo dotyka go w łóżeczku i krzyczy nad nim
mam dosyć!!!!

biniu i jak tam u was dzisiaj ?

u nas wczoraj fajnie aczkolwiek nadal moj panicz je na noc jakieś niesamowite ilości

[ Dodano: 12-04-2012, 08:45 ]
Obrazek
stawiam za dzisiejszy miesiąc
Zeganj noworodku witaj niemowlaczku :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

12 kwie 2012, 09:07

Bry Dzień dziewczynki,
Dzwoneczek piękne zdjęcia, Ty śliczna, Patryś kochany a ta główka, to zgadzam się z rybą nie ma co się martwic na zapas :ico_oczko:

Jagoda, dzieci piękne, a Majka ma boskie oczyska takie duże i jasnoniebieskie...
syn też fajniusi a Ty śliczna kobita, ale wyglądasz na zdjęciu na zmęczoną

nie pamiętam co miałam jeszcze napisac :ico_wstydzioch: , to napisze ogółem
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie ciążowe oraz za kolejne tygodnie naszych już narodzonych maluszków

ja wczoraj byłam na badaniach na paciorkowca, byłam też w pracy L4 zawieźć, chyba ominie mnie super impreza - koleżanka ma 30, ona ma urodziny dzień po mnie, ja swoich pewnie nie uczczę w żadne sposób, no chyba, żeby się młodemu przyśpieszyło znacznie hehe
Kurcze taka impreza mnie ominie i to towarzystwo ehhh :ico_placzek:
poza tym remont postępuje, a mnie bolą biodra i krzyże bardzo :ico_noniewiem:

[ Dodano: 12-04-2012, 09:08 ]
ale ten czas leci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2012, 09:15

Myszka_, bo jestem zmęczona

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 kwie 2012, 10:07

witam...
pepuszek mojego skarba sie na mnie obrazil wczoraj i odpadl wieczorkiem gD>

a propos wagi to mi zostaly jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciazy :ico_sorki:
jagodka :ico_brawa_01: za pierwszy miesiac

[ Dodano: 12-04-2012, 10:10 ]
Myszka_, bo jestem zmęczona
ja cie pwodziwiam .. jak dajesz rade z 3 dzieci .. ja z moja mala co jest w miare grzeczna jestem zmeczona .. te nocne wstawanie, kupkowanie... wczoraj taka kupke zrobila ze przy zmianie ubrania rozbudzila sie na dobre i trzeba bylo od 3.30 do 5 ja "zabawiac" a potem podobka o 7.30 :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2012, 10:29

kingoza, wiesz trójkę mam tylko popołudniu i w weekendy
no teraz mam majke bo ma antybiotyk i musi siedziec w domu
moj mąż ma też dzisiaj jakiś test przez internet i ostatnio sie uczył całe dnie
ja jeszcze dzisiaj śmigam z Jagodą na angielski na 17

a ja w ramach zapewnienia dziecku rozrywki rozpuściłam włosy a Majka mnie czesze :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 kwie 2012, 11:09

stawiam za dzisiejszy miesiąc
- ja pierdziele,mi sie wydaje,ze czas stanal w miejscu,a tu Iwo ma juz miesiac :ico_szoking: Wszystkiego dobrego maluszku :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a mnie bolą biodra i krzyże bardzo :ico_noniewiem:
- oj uwazaj,bo mnie te bodra bolaly a za dwa dni akcja szpital :-D
i odpadl wieczorkiem gD>
- gratki :ico_brawa_01:
a ja w ramach zapewnienia dziecku rozrywki rozpuściłam włosy a Majka mnie czesze :-D
- :-D :-D :-D :-D

Ja pojechalam rano po wypis ze szpitala i dooopa,bo wlazlam na 3 pietro ( nie ma tam windy dla cywili) i okazalo sie,ze wypis na dole,na izbie przyjec :ico_zly: Ide na izbe a tam full ludu - same ciezarne przyjmowane - na wywolanie,do porodu itp :ico_szoking: Stwierdzilam,ze pierdziele wypis - odbiore innym razem,poszlam do mojego lekarza i co?! I dzis jest czwartek - nie przyjmuje :ico_zly: Wiec teraz musze do wtorku wytrzymac,mam umowiona wizyte juz wczesniej ( dzis chcialam sie z nim skonsultowac co robimy,czy ja wytrzymam do 1 maja )
A we wtorek chyba sie z nim umowie juz konkretnie na to CC pod oniec kwietnia w Sławnie,boje sie,ze jak mnie chwycu wczesniej to bede musiala rodzic w Koszalinie i CC nie zrobia - nie chce jednak ryzykowac,bo jakos im nie wierze w te zapewnienia o niskiej wadze malego :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 kwie 2012, 11:58

iw_rybka, czas pędzi jak szalony

masz racje
bezpieczniej i mniej się bedziesz stresowała wagą młodego jak bedziesz miec CC

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”