Ja się melduję
Patrycja za spóźniony roczek
Dziewczynki śpią jak by chciały a nie mogły
. Ja mam @ i czuję się fatalnie. Ada teraz dużo płacze w nocy bo dolna prawa 3 jej się wybija i jak Ania pisała mamy już górne 4. Ada już drypta i mimo częstych upadków się nie zniechęca. Poprawiły się relacje Iza-Ada i są siostry pełną gębą. Gdzie ta to druga leci. Iza nawet na spacerze każe Adę wyciągać i dawać ją na ślizgawkę bo ona się nią zajmie
i Adunia ma 10.300 i średnio 92 rozmiar. Codziennie obiecuję sobie, ze wkleję wam zdjęcia dziewczyn bo dawno ich nie widziałyście, ale ciągle ledwo się wyrabiam. Ja teraz mam stresa bo jedziemy w poniedziałek do szpitala z Ady naczyniakiem. Mają tam podjąć decyzję czy jej wytną czy będą ją faszerować, bo ty szpital nie podjął się dalszego leczenia Ady, bo nic nie mogą z tym zrobić a szkoda by miała taką skazę. Postaram się dać wam znać co i jak po przyjeździe. Trzymajcie kciuki za nas
[ Dodano: 20-04-2012, 23:47 ]
I tak z rana byście miały się z czego pośmiać wam opiszę co moja Iza dziś zrobiła.
Wczoraj była u teściowej i teściowa farbowała włosy koleżance. Jak byłam w sklepie kupiłam Izuni nowe farbki takie w tubce 12 kolorów-super. Poszłam kłaść Adę a Iza wzięła się za farbowanie. Wszystkie możliwe kolory na głowę. Potem spodobały jej się odcienie na moim segmencie więc i go zaczęła mazać, nie nie nie ominęła dywanu, bo taki dury przecież. Na koniec chyba wpadła na pomysł, ze będę zła wiec taka poszła do swojej szafki wywaliła ciuchy na ten dywan i zaczęła się przebierać. Finał!!!! Matka ma do kąpania dziecko, do prania dywan, meble szorstką gąbką bo nie dało rady inaczej i 3 pralki prania
a Iza nadal ma pofarbowaną skórę bo nie mogłam jej zmyć czerwonego i granatowego