witam
nina no chcialabym wiecej jakbys miala jeszcze cos ciekawego, mozesz mi na poczte poslac fotki, ja lubie wiszace, dyndajace, raczej takie wieksze, bardzo mi sie podobaja te turkusowe podwojne koleczka

podobalyby mi sie tez np w biskupim rozu.. no i jak z tymi wisiorkami do tego,daloby rade?bedziemy sie dogadywac
jula ja ci szczerze powiem ze chyba na samym poczatku, pierwszy raz jak wprowadzalam kaszke manne to stopniowo po lyzeczce, ale jak zauwazylam ze nie reaguje jakos zle to nastepnym razem sypnelam juz wiecej, teraz juz wogole nie zwracam uwagi ile tego gultenu zjada i nie patrze w czym jest a w czym nie..makaron tez juz wcinala i kluski śląskie, dzis bedzie jadla kasze jeczmienna w zupce
izus 
no to ruszyl chlopak

i koniecznie daj znac jak tam te wyniki z holtera
ja wczoraj mialampo poludniu wychodne- spotaknie dla mam - i robilismy roznosci z modeliny i masy solnej i faktycznie idzie robic cuda - jak nina - tylko trzebaby miec duzo checi i inwencji..ja zrobilam glowke Hallo Kitty dla Milci, fajna by z tego np broszka byla..
nina ty dajesz do piekarnika to co wyrobisz?czy gotujesz?bo teraz nie wiem co z tym zrobic, bo na zajeciach z leksza nie doslyszalam