Hej, i ja nadal w 2-packu. W piątek w końcu weszlam do wanny ciepłej wody i się zrelaksowalam i mi przeszły te bóle, uffff wczoraj sprzątanie, i spalam sporo. Dziś muszę się dokończyć pakować, bo jutro na 8 rano mam być na porodowce, dadza mi cewnik na zewnatrzoponowe i przebija pecherz, ew kroplowa jak nic nie ruszy. Ale pewnie ruszy :) dam wam znać bo szpital ma wi-fi a ja mobilny internet w abonamencie :)
Sto lat dla Tobiaszka
I za kolejne tygodnie ciężarówek
kingoza, wiesz co kochana ja mialam okolo 2 miesiecy nawet jakos tak :)
tibby, Tobiaszku życzę Ci wszystkiego najlepszego !! a przede wszystkim siostrzyczki lub braciszka niebawem !!
mama_zuzi1980, jej to już jutro ale Ci zazdroszczę, zycze expresowego porodu :) no i najlepiej zeby jeszcze dzis sie zaczelo cos dziac :) !!! ja to tez bede miała internet :) bo tez w telefonie mam i pakiet internetowy w w tym :)
rybka napisała że wychodzą w poniedziałek bo mały znowu na lampach i ma przedłużony antybiotyk bo CRP ma na granicy normy
no i twierdzą że jest wcześniakiem
ale rybka się trzyma, dzielna dziewczynka
mama zuzi trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
rybka napisała że wychodzą w poniedziałek bo mały znowu na lampach i ma przedłużony antybiotyk bo CRP ma na granicy normy
no i twierdzą że jest wcześniakiem
o matko ile czasu mozna trzymac w szpitalu. na pewno dzieciaki tesknia za nia w domu.