Ktoś pytał o witaminy to ja biore Femibion 2, MumOmega i żelazo. Niestety u mnie wyniki skacza góra dól - 4 maja bede robila kolejne to zobacze co wyjdzie.
I jeszcze się pochwale dzisiaj mam STUDNIÓWKĘ

superI jeszcze się pochwale dzisiaj mam STUDNIÓWKĘ):)
szybko zleci, trzymaj się. A na dworze nie możesz leżeć właśnie na jakimś leżaku?gin kazał mi przeleżeć jeszcze 3 tyg bo mówi że moja szyjka jest taka jakby jej nie było
szatańska to może nie była ale jak normalnie nie mogę go dobudzić przed 8 do szkoły tak dzisiaj o 5:45 wstałTo będzie szatańska noc
ja nie biorę nic. Wyniki mam dobre, a lekarz powiedział że osoby zagrożone rakiem a niestety jestem w tej grupie - pisałam wam że testy genetyczne miałam i ryzyko zachorowania na raka piersi lub raka jajników to około 50%Ktoś pytał o witaminy to ja biore Femibion 2, MumOmega i żelazo.
a dlaczego nie? Ja w sumie nie zamierzam się prażyć ale jakoś chować przed słońcem też nie.Do tego parasol zeby nie na sloneczku.
pochwalę się pochwalę; powiem tylko, że fronty mają być czerwone lakierowane, boki i półki matowe czarne, a blat ma być czarno grafitowy- taki marmurkowyale dla kogo niewygodny? dla dziecka? dla prowadzącej? Źle się prowadzi? Co z nim nie tak?Gosia no mi ten wózek źle się prowadziło, wg mnie nie wygodny jest
dla mnie, bo siedzisko ma bardzo duże i raczej wygodne dla dziecka; może koleżanka ma już rozklekotany egzemplarz, ale mi się źle prowadziło zwłaszcza do starym chodniku, gdzie dziura na dziurze...superzamówiłam meble do kuchni, więc pierwszy krok i pierwszy wydatek do przodupochwal się jak zamontują
![]()
to powiem Ci że mnie zaskoczyłaś bo właśnie wszędzie czytam że tak super się prowadzi na nierównym terenie. A co do rozklekotania to ja właśnie jak bym się na niego zdecydowała to bym chciała używany więc bym musiała go na żywo ocenić.dla mnie, bo siedzisko ma bardzo duże i raczej wygodne dla dziecka; może koleżanka ma już rozklekotany egzemplarz, ale mi się źle prowadziło zwłaszcza do starym chodniku, gdzie dziura na dziurze...
Mamusia, ja znam przypadki, gdzie po zdjęciu szwu babki chodziły jeszcze długo, a potem nawet szły na wywołanie porodu :)W 36/37 maja mi zdjąć szew i nie wiem co bedzie potem...czy od razu porodówka czy bede chodzila i czekala az sie akcja porodowa zacznie...? Dzisiaj zapytam lekarkę. Wogole to troche przeraza mnie fakt ze bede rodzila w lecie - nie wiem czy polozna i moj lekarz (znajomy) nie beda wtedy na urlopie. Chce sie wybrac na USG jeszcze genetyczne kolo 29-30 tygodnia tylko nie wiem czy to nie za pozno.
Gosia, to sorki, żem Ci namieszała, ale co osoba to opinia, tak więc radze, żebyś sama sobie go na żywo pooglądała.to powiem Ci że mnie zaskoczyłaś bo właśnie wszędzie czytam że tak super się prowadzi na nierównym terenie. A co do rozklekotania to ja właśnie jak bym się na niego zdecydowała to bym chciała używany więc bym musiała go na żywo ocenić.dla mnie, bo siedzisko ma bardzo duże i raczej wygodne dla dziecka; może koleżanka ma już rozklekotany egzemplarz, ale mi się źle prowadziło zwłaszcza do starym chodniku, gdzie dziura na dziurze...
widziałam w sklepie fajny. Tylko że on na równe powierzchnie.wózek głeboko-spacerowy peg perego p3
ale właśnie oto chodzi że chcę zbierać opinie. Tylko niestety wózka idealnego nie ma. Co osoba to inna opinia ale wiadomo średnią można wyciągnąćGosia, to sorki, żem Ci namieszała, ale co osoba to opinia, tak więc radze, żebyś sama sobie go na żywo pooglądała.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość