Tak tylko że u nas nie było to że udało się za pierwszym razem.Myśmy się leczyli 1,5 roku więc nie było łatwo.szkieletorek powaznie tak "robiliscie"Lili?rano lekarz, po wizycie seks i sie udalo?![]()
U nas tak samo.Moja dziś cały dzień z gołymi stopkami , krótkie portusie i krótki rękawek.dziś u nas skwar, młody z gołymi stópkami na podwórkuna krótki rękawek
![]()
no niestety.. ale wrocilismy do nas z bratem M, chrzestnym Oliwka i jak juz jest u siebie to jest ok, u P chetnie na rekach siedzi, w ogole nie marudzito Ci maminsynek z Oliwcia
no w sumie go nie zostawialam, conajwyzej czasem na drzemke to jak mowisz tak na godzinke, ale to rzadko bo M jak wraca z pracy to tez zmeczony.. a tak to Malego nie zostawie bo nawet nie mam gdzie iscale jak jestescie w UK to nie zostawiasz go ani na godz tylko z mezem?
troche mnie to zaczyna martwic, choc nawet po roczku moga wychodzic, prawda?no i widze ze nie tylko Kala jest jeszcze bezzebna
my bylismy na 2 tyg w Polsce (a staralismy sie 3mce) i wychodzi mi ze Olis poczal sie na Mazurachale zmiana klimatu zrobiła swoje, ppierwsza noc w nowym otoczeniu
kochana przy trojce dzieci nie mozna od siebie za duzo wymagacbrzuszek jeszcze nie taki jaki powinien być noi piersi po karmieniu nie takie ech...
loda zjedz, he hegardło mnie boli
może i jestem szczupła ale kompleksy także mam
Agus, u mnie było dokładnie tak jak u Kariny. Wiki uwielbiała słoiczki, a Piotruś nimi pluł, a moje obiadki wcina aż się uszy trzęsąspróbuj małemu ugotować a może będzie lubiał Twoje obiadki
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość