Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 14:12

karuś, świetnie to wszystko wygląda! :ico_sorki:

Frydza, nie przyjmujemy wymówek takich! :ico_nienie: masz się co jakiś czas meldować! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 14:13

tibby, Ok wybacz ,bede sie meldowac :ico_sorki:

[ Dodano: 01-05-2012, 14:14 ]
AAAAAaa bo kiedys czytalam pytalas o dzieciaczki,Barti jak sie urodzil to wazyl 4200 i 59 cm :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 14:18

Frydza, już dopisałam na pierwszą stronę ;-)

wiecie co? nasze kwietniowe dzieciaczki już wszystkie pokończyły dwa latka! :ico_brawa_01: czas na majowe! :ico_sorki:

pierwsza powinna stawiać lidziasc... ciekawe gdzie ją wywiało :ico_noniewiem:

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

01 maja 2012, 19:08

Karuś, super ten Mikrokosmos!!! :-D Widać że Nikoś fajnie się bawił :-) Dobrze, że ludie coś takiego robią - zawsze to inna atrakcja :-) Względnie niedaleko od nas jest Park Jurajski, więc być może się wybierzemy niebawem, ale najpierw zoo :-)

Przy okazji przerzucania fotek z aparatu, wkleje Wam parę z moim Leśnym Ludkiem sprzed paru tyg, gdy już miło było, ale jeszcze wiosennie, a nie letnie :-)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 21:04

witam!!!
my caly dzien u meza w pracy przesiedzialismy, maz robil samochody a my sobie grillowalismy byla moja mama z ojczymem i znajomy z synkie. zuzka sie wybiegala wyskakala a jak wrocilismy do domu to non stop plakala ale w koncu zwymiotowala i juz lepiej.
karo super te fotki z tego parku. po porodzie pewnie sie wybierzemy. jak T bedzie mial mniej roboty.
julchik22, jaki Dawidek zadowolony ze spacerku:) super

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 23:31

Hej
U nas też pogoda fajowa
Ale przez to nogi w dudu mi wlazly!!!

Piekne fotki!
Wiecej!
Ja wrzuce hurtowo- PO rewolucji hehe

Julka gratuluje chusty. Emocje aż bija!

Karo, taniec tutaj od min 4 latek robia. Niby dlatego że maluchy nie umieja jeszcze sekwencji ruchow powtarzac.
Ale u mnie w miescie byly super zaj umuzykalniajace; zabawa instrumentami, spiewanie, rytm no i cos jak rytmika w pkolach. Od malusz'a. IMO super

[ Dodano: 01-05-2012, 23:33 ]
No bo mili i damian ida na tance ale jako "ogony" jedynie bo nie mam z kim ich zostawic...
Wolalabym jednak bez nich isc niż latac za nimi po korytarzu... Masakra

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

02 maja 2012, 13:01

Martalka, jakieś oznaki porodu może?

wisnia, jak u ciebie? kiedy w końcu dasz znać, że to już? :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2012, 14:53

kiedy w końcu dasz znać, że to już?
hmm mysle ze w tej ciazy jeszcze z 2 miesiace pochodze. juz mam dosc. i jeszcze te komentarze to jeszcze nie urodzilas, maly masz ten brzuch, a ja juz ledwo co laze nogi mam tak opuchniete wygladaja jak serdelki

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2012, 15:40

my po spacerku cieplo strasznie tak wiec po powrocie zrobiłam dzieciaczka kąpiel
zreszta po szaleństwach to nawet piasek w rowku miały :ico_haha_01: :ico_haha_01:
mysle ze w tej ciazy jeszcze z 2 miesiace pochodze
:ico_oczko: hehehe przesadzasz kobitko
wiem ze sporej części kobiet ciąża sie dłuży
ja jakos spokojnie ten czas przyjmowałam :) mimo ze musiałam większość lerzec :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
czy w szpitalu na patologi czy w domu
Tak wiec wisienka ciesz sie spokojem jaki masz :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

NICOLA_1985

02 maja 2012, 18:51

hej
tibby ktorej cioci karolinie kibicujemy???? ja przez moment myslalam ze to twoj suwaczek u juz chcialam gratulowac hehe :-D

karo super focie na pewno sie swietnie bawiliscie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a zwlaszacz Nikos :-D

wisnia dasz rade :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jeszcze tylko troszke ci zostalo na pewno pojdzie latwiej niz przy pierwszym porodzie, szybciej i zycze aby bylo bez wywolywania

julka wspolczuje zeboli.. nam jeszcze tylko 5 zostaly ale jakos sie nie zanosi
fajne focie Dawisia , zdrowka dla niego

frydza witamy moze ja nie swiece przykladem ale ty stanowczo za zadko nas odwiedzasz :ico_oczko:

ja wpadne jak dzieci spac poloze bo wlasnie histeria ich zaczyna dopadac :ico_oczko:

Wróć do „Przedszkolaczki”