[ Dodano: 04-05-2012, 21:29 ]
zdaje sobie z tego sprawe ... na sczzescie w nocy dobrze spi a Twoja Martynka jak spi w ciagu dnia ??Jest coraz starsza i coraz bardziej aktywna bedzie takze stopniowo i snu za dnia ubywac bedzie
zdaje sobie z tego sprawe ... na sczzescie w nocy dobrze spi a Twoja Martynka jak spi w ciagu dnia ??Jest coraz starsza i coraz bardziej aktywna bedzie takze stopniowo i snu za dnia ubywac bedzie
W moim przypadku to byly wody. Tylko ja stara baba twierdzilam ze sie posikalam i tajniacko w ubikacji w nocy przebieralam. Polozna mnie zbadala i udowodnila ze to wody i ze rodzewiec to chyba nie wody co?
Ja jej za dnia do snu nie zmuszam. Jak ma ochote spi jak nie to nie. Chyba ze jest ewidentnie zmeczona (trze oczka) wtedy ukladam ja do lozeczka, zalaczam karuzelke, daje przytulanke i zasypia. Jestem zdania ze wole byza dnia nie spala, a noce przesypiala. No i nie zapeszajac jak zasypia okolo 20 budzi sie miedzy 5.20 a 6.00a Twoja Martynka jak spi w ciagu dnia ??
no to trzymam kciuki żeby szybko poszłoskurcze mam bolesne ale jeszcze nieregularne. czekam jeszcze troszke ugotuje obiad i chyba bede sie zbierac na porodowke
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość