Hej!!
Ja też po wczorajszej wizycie. Natomiast ja nie mam dobrych wieści tak jak ty Agnieszka. Lekarz powiedział mi, że mam bardzo miękką szyjkę macicy i do tego mi się skraca. Mam się oszczędzać, zero noszenia, denerwowania, nadwyrężania. nastraszył mnie bardzo. Wg suwaczka jestem w prawie 18 tygodniu a wg USG maluszek ma dopiero 16 tygodni. Lekarz powiedział mi, że to przez te wymioty na początku dziecko jest mniejsze. jak na razie nie znam płci. Nie zależy mi na tym teraz w ogóle. Chcę aby maluszek był cały i zdrowy. Pod znakiem zapytania tez stoi nasz wyjazd na wakacje. Lekarz powiedział, że jak dalej tak będzie to częściej muszę do niego przychodzić i mogę zapomnieć o wyjazdach dalekich. Ale co się nie robi dla dobra dziecka
Mężulec dostał też wskazówki i zalecenie, że ma mnie pilnować żebym za szybko nie chodziła, nic nie dźwigała i żebym się nie musiała denerwować.
aneta11, ja bardzo lubię te klimaty wiejskie. Tam życie całkowicie inaczej płynie. Jak wszystko będzie dobrze będzie to jedziemy tam znowu na pierwszy tydz. czerwca na Boże Ciało. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Agnieszka, super że z maluszkami jest dobrze.