wow rzeczywiście bardzo drogo. Z drugiej strony zdjęcia przepiękneplacilismy 4500 zł...

no i bardzo dobry prezentNo i mam już prezent na Komunię! W końcu kupiliśmy MP4.

wiesz właśnie z tego powodu ja nie wytrzymuje z tak długim nieodzywaniem. Bardziej się z tym męczę. Bo też mam wrażenie że Pawłowi to odpowiada. Dlatego idę do niego i mówię teraz możesz mnie przeprosić. On się śmieje i przeprasza. I wtedy dopiero mu robię wykład na spokojnie. On wtedy na poważnie przeprasza. Wiadomo wolałabym by sam przyszedł przeprosił, ale jak mówię nie wiem ile by to trwało ale wiem ile bym się przy tym nawkurzała i nadenerwowałai ze nie ma teraz ogranicznika i moze wracać o której chce bo pewnie wie że i tak mu przebacze a tak to moze poszaleć
ciekawe czy Agatka tak się szykuje na światoczywiście dzien zaczęłam od mega szybkiej wyprawy do WC.
i ja mam coraz z tym gorzejJa dzis mialam noc pod znakime" jak uniknąć skurczów łydki" i staralam sie nie prostować nóg
to koniecznie się pochwal jak dostanieszże na smaczek dostaniemy 1-2 na maila wieć czekam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość